Winnaar eindejaarsactie 2023 – 2024 in het zonnetje gezet!

Er is een winnaar gekozen van de eindejaarsactie 2023 - 2024. Het is geworden: Vivisol. Een kort verslag van de actie en het bezoek aan de winnaar, lees je in dit blog!

Jeffrey en Lieneke cheque Vivisol
CAN - Portret Florian
Florian Verschuren
Marketeer

Florian Verschuren is marketeer bij CertificeringsAdvies Nederland. 'Ik wil kunnen zien dat mijn werk verschil maakt. Mijn motivatie is om te groeien in de digitale marketing wereld, wat bij CAN mogelijk is.

florian@certificeringsadvies.nl

De eindejaarsactie van CertificeringsAdvies Nederland is ten einde gekomen en dat betekent dat er een winnaar is gekozen! Vanaf december 2023 tot februari 2024 konden alle deelnemers hun leerdoel voor 2024 doorgeven. Er waren een hele hoop mooie inzendingen gekomen maar uiteindelijk heeft Lieneke Voss van VIVISOL in Tilburg de figuurlijke “gouden bal” weten te scoren. Wij hebben haar in het zonnetje gezet!

Een gouden leerjaar

De eindejaarsactie 2023 – 2024 stond in het teken van leren en ontwikkelen. De deelnemers maakten daarom kans op het winnen van een “gouden leerjaar” die wij samen met hen wilden aftrappen. Dit konden zij doen door de “gouden bal” te scoren.

Hoe wilden wij met hen dit gouden leerjaar aftrappen? Simpel! Door het gratis weggeven van een van de vele trainingen van de CAN Academy. Het enige dat de deelnemers moesten doen was het delen van zijn of haar leerdoel voor 2024. Dit leerdoel kon raakvlak hebben met alle thema’s waar de CAN Academy trainingen in aanbiedt. Te weten:

De winnaar: VIVISOL!

Het was moeilijk kiezen uit alle inzendingen die wij hebben ontvangen in december en januari. Veel organisaties hebben namelijk hele mooie doelen omtrent een of meerdere KAM(VI) gerelateerde thema’s ingestuurd. Wij denken echter met VIVISOL een verdiende winnaar gekozen te hebben. VIVISOL levert verschillende diensten omtrent medische apparatuur in de thuiszorg. Kwaliteitsmedewerker en inzendster Lieneke Voss gaf aan dat VIVISOL al een hoop stappen heeft gezet met betrekking tot MVO en dat ze graag nóg meer kennis willen hebben om verdere stappen te zetten richting duurzaamheid.

Hiertoe is Lieneke samen met haar collega’s al een tijd bezig om VIVISOL klaar te stomen voor een ISO 14001 certificering. Zij gaf aan graag meer kennis te willen vergaren over de ISO 14001 norm om er zo zeker van te zijn dat VIVISOL niet tegen “blind spots” aanloopt tijdens het implementeren van de norm. In overleg is daarom besloten dat VIVISOL kosteloos een ISO 14001 normkennis training via de CAN Academy zal krijgen. Deze training zal op maat verzorgt worden en ruimte bieden voor interactie en ook voor vragen over zaken die zich voordoen in de praktijk bij VIVISOL.

Vivisol in het zonnetje

Bepakt met blikken CAN Beer en een grote cheque stapten Jeffrey Hekelaar en Florian Verschuren op maandag 19 februari in de auto op weg naar het hoofdkantoor van de Nederlandse tak van VIVISOL in Tilburg. Na een vriendelijk ontvangst en een lekkere kop koffie werden de presentjes uitgereikt aan Lieneke Voss. In de mooi ingerichte brainstormruimte van VIVISOL werden de behoeftes in kaart gebracht en zo besloten dat de ISO 14001 normkennis training de ideale training is voor VIVISOL. Een gezellig en nuttig bezoek.

Wij willen via deze weg nogmaals de winnaar feliciteren en iedereen bedanken voor het meedoen!

De CAN Academy

Wil jij net als VIVISOL een ISO 14001 normkennis training volgen of ben je geïnteresseerd in een van de andere trainingen van de CAN Academy? Bekijk dan gerust eens het trainingsaanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

New call-to-action

CAN - Portret Florian
Florian Verschuren
Marketeer

Florian Verschuren is marketeer bij CertificeringsAdvies Nederland. 'Ik wil kunnen zien dat mijn werk verschil maakt. Mijn motivatie is om te groeien in de digitale marketing wereld, wat bij CAN mogelijk is.

florian@certificeringsadvies.nl

Incompany training?

Vraag een offerte op maat aan!

  • Toegespitst op jouw organisatie
  • Flexibel te plannen
  • Sneller resultaat
  • Kostenefficiënt

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields