CAN Eindejaarsactie 222022 ligt alweer even achter ons. Toch komen we er in dit blogartikel graag nog een keertje op terug. Eind 2022 hadden we bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) namelijk een eindejaarsactie lopen. Thema van die actie was ‘droom, deel & win’. Daarbij waren we actief op zoek naar inzendingen waarbij jij, onze websitebezoeker, klant of andere relatie, jouw droom met ons deelde. Uiteindelijk hebben we vele mooie dromen mogen ontvangen en daar is natuurlijk ook een winnaar uit gekomen. En die winnaar, Dhr. Koop van Koop Bronbemaling, hebben we onlangs in het zonnetje gezet! 

Realiseren van droom

Onze collega’s Nelis van de Pol en Mariël Verwijst gingen persoonlijk langs bij Koop Bronbemaling om de winnaar van de eindejaarsactie zijn prijs te overhandigen. Naast een mooie bos bloemen en een uniek certificaat helpen wij Koop Bronbemaling in 2023 op weg met het realiseren van zijn droom.

Via deze weg willen wij Dhr. Koop en zijn organisatie nogmaals feliciteren met het winnen van deze prijs.

Vele mooie inzendingen

Wat wil jij in 2023 binnen jouw organisatie bereiken op het gebied van Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu, Informatiebeveiliging en/of Voedselveiligheid? Dat was de vraag die je moest beantwoorden om kans te maken om te winnen. Naast de inzending van de winnaar hebben we nog vele andere mooie inzendingen mogen ontvangen. Een greep uit de vele dromen:

  • Starten met de implementatie van ISO 9001
  • Veiligheid van software certificeren
  • Een verouderd kwaliteitssysteem omzetten naar een systeem dat echt helpt verbeteren en werk bespaart
  • Bewustwording onder collega’s creëren rondom ISO 27001
  • Focus op optimalisatie van de auditsystematiek om verbeterpunten goed in zicht te krijgen
  • Veiligheid en veiligheidsbewustzijn optimaliseren

Wij willen iedereen via deze weg bedanken voor de inzending! We hebben ze met veel plezier gelezen. En wie weet… eind 2023, nieuwe ronde, nieuwe kansen?

New call-to-action

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl