Werken bij CAN is een jaar vol ambitieuze, feestelijke en sportieve highlights!

In dit artikel een terugblik op het jaar 2022. Wat speelde er, wat bereikten we en waar kijken we mooi op terug? Alle highlights uit de rubriek 'aan tafel met Nelis' voor je op een rij gezet!

Highlights aan tafel met Nelis 2022
Nelis van de Pol
Nelis van de Pol
Directeur

Nelis van de Pol is directeur bij CertificeringsAdvies Nederland. 'Na jaren als ondernemer te hebben gewerkt, heb ik CertificeringsAdvies Nederland opgezet. Jouw partner, in certificeren!'

nelis@certificeringsadvies.nl

Wist je dat we bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) een ‘Werken bij CAN‘ website hebben waarop we niet alleen onze vacatures delen, maar ook allerlei kijkjes in de keuken geven omtrent Werken bij CAN? Zo blikt onze directeur Nelis van de Pol op die website elk kwartaal terug op de afgelopen maanden. In de rubriek ‘aan tafel met Nelis’ vertelt hij over wat we allemaal beleven binnen de CAN club en blikt hij vooruit op wat komen gaat. Nu het jaar 2022 bijna haar einde nadert, delen we in dit blogartikel een aantal highlights uit die rubriek. Daarnaast nodigen we je graag uit om de openstaande posities binnen onze club te bekijken. Zit er wat voor je tussen? Of heb je hier andere ideeën over? Dan komen we graag met je in contact!

Weten welke vacatures er zijn of meer lezen over werken bij CAN? Bekijk dan onze vacatures.

Q1-2022: Vol energie van start in een inspirerende omgeving

Het eerste kwartaal, en dan zeker in het bijzonder de eerste dagen van het jaar, stonden voor het team van CAN in het teken van werken in een nieuwe omgeving. Op 1 januari werden de deuren van het CAN clubhuis in ’s-Hertogenbosch namelijk geopend. Een inspirerende en sportief ingerichte ontmoetingsplek waar je energie van krijgt!

Meer lezen over dat clubhuis? Bekijk dan het artikel: Van CANtoor naar CAN clubhuis

Daarnaast zijn we het jaar 2022 gestart met een bomvolle roadmap. Daar staan mooie projecten op als e-learning verder door ontwikkelen, de employee journey en detachering. Ook samen groeien en ontwikkelen staat in 2022 centraal. Zo zijn we o.a. gaan werken met teamleads, kijken we hoe mensen kunnen doorgroeien en heeft Nelis zelf een nieuwe invulling aan zijn rol gegeven.

Meer lezen over het eerste kwartaal van 2022. Bekijk dan de ‘aan tafel met Nelis van Q1-2022’.

Q2-2022: In volle vaart vooruit!

In juli 2022, was het jaar alweer halverwege, maar nog altijd was het motto ‘in volle vaart vooruit’. We hebben in het eerste half jaar veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen, hebben een compleet nieuwe onboardingsgame in AFAS ontwikkeld, zijn aan de slag gegaan met commerciële kwartalen, met de CAN driehoek en hebben diverse mooie projecten mogen doen. Ook is ons clubhuis verder uitgebouwd o.a. door de toevoeging van Tups en daarnaast hebben we met elkaar diverse leuke uitjes gehad zoals de jaarlijkse CAN barbecue, een bezoek aan de brouwer van ons bier, zijn we bij AFAS op bezoek geweest en tot slot is de ‘CAN padel club’ in het leven geroepen.

Alles lezen over Q2 van 2022? Bekijk dan ‘aan tafel met Nelis Q2-2022‘.

Q3-2022: Bezoeken aan Ajax en de Formule 1 in Zandvoort

De ‘aan tafel met Nelis’ van het derde kwartaal was wat korter dan de eerdere edities. Dit had natuurlijk alles te maken met de zomervakanties die voor een groot deel in dit kwartaal vallen. Desalniettemin waren er vele mooie en uitdagende projecten over allerlei thema’s. Om al die projecten met de juiste adviseur te bezetten is het van belang dat we binnen de CAN club een ruime variatie aan spelers tot onze beschikking hebben. We zijn dan ook continu op zoek naar de volgende spelers:

Verder waren er in dit kwartaal ook weer vele leuke uitjes en succesmomentjes. Wat we daar uit willen lichten is dat we als CAN aanwezig waren bij een aantal Champions League wedstrijden van Ajax en als klap op de vuurpijl met een aantal collega’s op de tribunes in Zandvoort zaten, waar we Max Verstappen naar de overwinning zagen racen. Ons clubhuis bevat inmiddels aardig wat verzamelde fanwear, zoals Ajax vlaggetjes en Max Verstappen artikelen.

Wil je hier alles over lezen? Bekijk dan de ‘aan tafel met Nelis van Q3-2022‘.

Q4-2022: We laten het beeld spreken!

De ’tafel aan Nelis’ van Q4-2022 is een bijzondere. Deze is namelijk in de vorm van een video. Daarin niet enkel een terugblik op afgelopen kwartaal, maar een verzameling van highlights uit 2022. Met bijzondere gasten aan… je raadt het al ’tafel bij Nelis’.

Hele blogartikel bekijken? Bekijk dan ‘Aan tafel met Nelis van Q4-2022‘ op de werken bij CAN website.

Join the club?!

Denk je na het bekijken van dit artikel ‘werken bij CAN, dat lijkt me wel wat’? Bekijk dan snel onze vrije posities! Is er geen positie die bij je past, maar ben jij van mening dat jouw skills en ambities wel degelijk toegevoegde waarde voor CAN bieden? Laat ons dan weten hoe wij elkaar kunnen versterken! Meer informatie? Neem contact op met Nelis van de Pol via 06-24841112 of per mail naar nelis@certificeringsadvies.nl.

Banner: Ook groeien bij CAN? Bekijk vacatures

Nelis van de Pol
Nelis van de Pol
Directeur

Nelis van de Pol is directeur bij CertificeringsAdvies Nederland. 'Na jaren als ondernemer te hebben gewerkt, heb ik CertificeringsAdvies Nederland opgezet. Jouw partner, in certificeren!'

nelis@certificeringsadvies.nl

Werken bij CAN?

Bekijk onze vacatures!

  • Diverse vacatures
  • Ook open sollicitatie mogelijk
  • Join the club?!

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields