CAN Eindejaarsactie 22Het jaar 2022 loopt langzaam op z’n eind. Een sfeervolle periode van warmte, gezelligheid en samenzijn breekt aan. Maar ook een periode van even stilstaan, evalueren en vooruitblikken op wat komen gaat. Plannen maken, doelen stellen én… nadenken over de ambities voor het nieuwe jaar. En dat is precies waar wij benieuwd naar zijn! Wat wil jij in 2023 binnen jouw organisatie bereiken op het gebied van Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu, Informatiebeveiliging en/of Voedselveiligheid? Wat jouw droom ook is, deel hem met ons en… WIN!

LET OP: DE EINDEJAARSACTIE 2022 IS INMIDDELS AFGELOPEN. DEELNEMEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Doe mee aan onze eindejaars-winactie en wie weet gaan we in 2023 samen op weg om jouw ambities waar te maken! Uit alle inzenders kiezen wij namelijk een winnaar die wij op weg gaan helpen met het in vervulling laten gaan van zijn/haar droom. Zo maken we de start van 2023 nog mooier!

Droomvoorbeelden

Aan wat voor dromen kun je denken? Wij geven je wat voorbeelden ter inspiratie:

  • Je wilt meer draagvlak bij het management van je organisatie creëren voor het verhogen van bewustzijn rondom Arbo & Veiligheid.
  • Je wilt collega’s actiever betrekken bij risicomanagement in je organisatie.
  • Je wilt de basis informatiebeveiliging naar een hoger niveau tillen.

Hoe maak je kans om te winnen?

  1. Bepaal jouw ultieme 2023 droom (welke raakvlak heeft met minimaal één van deze thema’s: Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu, Informatiebeveiliging, Voedselveiligheid).
  2. Deel je droom met ons door, uiterlijk 31-12-2022, het formulier op de actiepagina in te vullen.
    Verzenden maar!
  3. Uit alle inzenders kiest CertificeringsAdvies Nederland een winnaar. De winnaar wordt bekend gemaakt in de week van 2 t/m 6 januari 2023 en krijgt daarover persoonlijk bericht.

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl