Welke droom wil jij in 2023 realiseren binnen jouw organisatie? Deel hem & WIN!

[WINACTIE] Wat zijn jouw organisatie-ambities voor 2023? Deel jouw droom met ons en wie weet helpen wij jou op weg met de realisatie ervan!

can-eindejaarsactie-22
Nelis van de Pol
Nelis van de Pol
Directeur

Nelis van de Pol is directeur bij CertificeringsAdvies Nederland. 'Na jaren als ondernemer te hebben gewerkt, heb ik CertificeringsAdvies Nederland opgezet. Jouw partner, in certificeren!'

nelis@certificeringsadvies.nl

Het jaar 2022 loopt langzaam op z’n eind. Een sfeervolle periode van warmte, gezelligheid en samenzijn breekt aan. Maar ook een periode van even stilstaan, evalueren en vooruitblikken op wat komen gaat. Plannen maken, doelen stellen én… nadenken over de ambities voor het nieuwe jaar. En dat is precies waar wij benieuwd naar zijn! Wat wil jij in 2023 binnen jouw organisatie bereiken op het gebied van Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu, Informatiebeveiliging en/of Voedselveiligheid? Wat jouw droom ook is, deel hem met ons en… WIN!

LET OP: DE EINDEJAARSACTIE 2022 IS INMIDDELS AFGELOPEN. DEELNEMEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Doe mee aan onze eindejaars-winactie en wie weet gaan we in 2023 samen op weg om jouw ambities waar te maken! Uit alle inzenders kiezen wij namelijk een winnaar die wij op weg gaan helpen met het in vervulling laten gaan van zijn/haar droom. Zo maken we de start van 2023 nog mooier!

Droomvoorbeelden

Aan wat voor dromen kun je denken? Wij geven je wat voorbeelden ter inspiratie:

 • Je wilt meer draagvlak bij het management van je organisatie creëren voor het verhogen van bewustzijn rondom Arbo & Veiligheid.
 • Je wilt collega’s actiever betrekken bij risicomanagement in je organisatie.
 • Je wilt de basis informatiebeveiliging naar een hoger niveau tillen.

Hoe maak je kans om te winnen?

 1. Bepaal jouw ultieme 2023 droom (welke raakvlak heeft met minimaal één van deze thema’s: Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu, Informatiebeveiliging, Voedselveiligheid).
 2. Deel je droom met ons door, uiterlijk 31-12-2022, het formulier op de actiepagina in te vullen.
  Verzenden maar!
 3. Uit alle inzenders kiest CertificeringsAdvies Nederland een winnaar. De winnaar wordt bekend gemaakt in de week van 2 t/m 6 januari 2023 en krijgt daarover persoonlijk bericht.
Nelis van de Pol
Nelis van de Pol
Directeur

Nelis van de Pol is directeur bij CertificeringsAdvies Nederland. 'Na jaren als ondernemer te hebben gewerkt, heb ik CertificeringsAdvies Nederland opgezet. Jouw partner, in certificeren!'

nelis@certificeringsadvies.nl

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

 • Altijd een oplossing op maat
 • Jouw organisatie als uitgangspunt
 • Snel, pragmatisch en persoonlijk

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

 • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
 • Actuele updates rondom normen en certificeringen
 • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
 • Interessante acties & events
 • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields