Wat kost een Incompany training?

Wat kost een Incompany training? Het antwoord op deze vraag geven we je in dit blogartikel. Lees snel verder.

incompany-training
Portretfoto Tamara van Deutekom
Tamara van Deutekom
Opleidingscoördinator

Tamara van Deutekom is Opleidingscoördinator bij CertificeringsAdvies Nederland. Vanuit haar rol is ze dagelijks bezig met het verder uitbouwen van klantrelaties en met klanten daardoor verdiende erkenning geven.

tamara@certificeringsadvies.nl

Bij de CAN Academy krijgen we regelmatig de vraag gesteld ‘wat kost een Incompany training?’. Het antwoord wat we dan geven is ‘dat hangt ervan af’. De kosten van een Incompany training worden namelijk bepaald door een aantal factoren zoals het type training dat je met je bedrijf wilt volgen, het aantal deelnemende personen en de duur van de cursus (dagdeel, 1 of 2 dagen). In dit artikel vertellen we daar meer over. Daarnaast leggen we ook uit hoe een Incompany training indirect een kostenvoordeel voor je organisatie op kan leveren.

Incompany training volgen?

Van plan om een incompany training te volgen? Bekijk de voordelen!
Lees alles over incompany trainingen

Waarom een Incompany training?

Alvorens we antwoord geven op de vraag wat kost een Incompany training, zoomen we allereerst even kort in op de voordelen van een Incompany training. Een Incompany training, of ook wel in-house training genoemd, is een training die bij jouw bedrijf op locatie wordt verzorgd en op maat is gemaakt voor jouw branche en situatie. Een belangrijk voordeel is dat je zelf kunt bepalen wanneer en op welk tijdstip de training gehouden wordt. Je zit niet vast aan vooraf vastgestelde data. Daarnaast profiteer je van deze voordelen:

 • Het is een maatwerk training die past bij jouw wensen;
 • Er kunnen praktijksituaties worden nagebootst op locatie;
 • De training is flexibel te plannen;
 • Een Incompany training is vanaf een bepaald aantal personen voordeliger;
 • Je bespaart tijd en geld in bijvoorbeeld reis- en verletkosten.

Wat kost een Incompany training voor mijn bedrijf?

Een Incompany training is bij de CAN Academy al te boeken vanaf 4 personen. Wat de kosten zijn van een Incompany training is afhankelijk van het type training dat je wilt volgen. Een BHV-Incompany training wordt voor een andere prijs aangeboden dan bijvoorbeeld een Incompany ISO 9001 interne audit cursus of een AVG-Incompany training. Daarnaast is het aantal personen dat de training gaat volgen natuurlijk van invloed op de prijs en ook is het van belang of het om een training van een dagdeel, een dag of twee dagen gaat. Om de exacte kosten van de Incompany training voor jouw organisatie te weten te komen kun je het beste even contact opnemen met een opleidingsadviseur van de CAN Academy.

Bespaar kosten met een Incompany training

Naast de kosten van de Incompany training zelf zijn er nog diverse andere kosten waar je als organisatie op kunt besparen wanneer je kiest voor een Incompany training:

Maatwerk
Een Incompany training is altijd maatwerk, waardoor deze is aangepast op jouw branche, jouw situatie en jouw specifieke vragen. Bovendien kun je situaties in de praktijk nabootsen doordat de training bij jouw bedrijf op locatie plaatsvindt. Hierdoor haal je meer rendement uit de training dan wanneer je zou kiezen voor een standaard training.

Flexibel in te plannen
Een Incompany training is flexibel in te plannen op de datum en het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Hierdoor kun je training plannen op het moment dat deze in de bedrijfsplanning het beste past. Daarnaast kun je de training bijvoorbeeld ook in de avonduren of op een zaterdag plaats laten vinden, waardoor je dagelijkse productie gewoon door kan lopen.

Geen of lagere reis-, verblijf- en verletkosten
Wanneer je kiest voor een Incompany training, dan heb je geen bijkomende reis-, verblijf- en/of verletkosten voor je personeel. De training wordt immers verzorgd op jouw bedrijfslocatie, waardoor je medewerkers niet naar een cursuslocatie hoeven te reizen. Ook is het niet nodig dat zij in de buurt van de cursuslocatie overnachten.

Voordeliger dan een open training
Een Incompany training is al te boeken vanaf 4 personen. Alle Incompany trainingen zijn vanaf een bepaald aantal personen goedkoper dan wanneer er gekozen zou worden voor losse open trainingen per persoon. Wil je weten vanaf hoeveel personen dit geldt voor de door jouw gewenste training? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur.

Interesse in een Incompany training?

Wat kost een Incompany training? Wil je een exact antwoord op deze vraag? Of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via 085-4879972 of vraag vrijblijvend een Incompany Training offerte aan. Onze adviseurs helpen je graag!

incompany training op maat boeken

Portretfoto Tamara van Deutekom
Tamara van Deutekom
Opleidingscoördinator

Tamara van Deutekom is Opleidingscoördinator bij CertificeringsAdvies Nederland. Vanuit haar rol is ze dagelijks bezig met het verder uitbouwen van klantrelaties en met klanten daardoor verdiende erkenning geven.

tamara@certificeringsadvies.nl

Incompany training?

Vraag een offerte op maat aan!

 • Toegespitst op jouw organisatie
 • Flexibel te plannen
 • Sneller resultaat
 • Kostenefficiënt

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

 • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
 • Actuele updates rondom normen en certificeringen
 • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
 • Interessante acties & events
 • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields