Voedselveiligheid

Home/Voedselveiligheid
Voedselveiligheid2020-02-07T14:32:21+01:00
Voedselveiligheid

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Dat voedselveiligheid belangrijk is, is een gegeven. Immers, als het voedsel dat je levert onveilig blijkt te zijn, levert dit grote problemen op. Ook is voedselveiligheid een belangrijke indicator van de kwaliteit van je product. Een voedselveiligheidssysteem is een goede manier om alle zaken die hierbij een rol spelen op één plek te krijgen.

Voedselveiligheidssystemen

Er zijn veel verschillende manieren en systemen om voedselveiligheid in je organisatie te integreren. Er is een internationale norm voor voedselveiligheid, namelijk de ISO 22000 norm. Deze norm gaat binnenkort ook de welbekende HACCP norm vervangen. ISO 22000 is van toepassing op de gehele voedingsketen. Tenslotte zijn er nog een aantal branchegerichte normen, zoals bijvoorbeeld GMP+. CertificeringsAdvies Nederland ondersteunt mensen en organisaties bij het behalen van certificeringen op het gebied van voedselveiligheid.

Voedselveiligheid certificeringen

Klik hieronder op de gewenste norm voor meer informatie:

Staat de door jou gewenste norm er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat zeggen onze klanten over onze aanpak

stork logoWij hebben ervoor gekozen om met CertificeringsAdvies Nederland in zee te gaan, omdat dit een partner is die, in de verschillende aspecten van de bedrijfsvoering, het meeste vertrouwen en deskundigheid uitstraalde.

Over CertificeringsAdvies Nederland: Partner in certificeren

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren. Wij ondersteunen mensen en organisatie in hun ontwikkeling met advies, opleidingen en outsourcing. Zo helpen wij jou met je organisatie slim in te richten en zijn we een inspiratiebron voor de mensen binnen je organisatie. We tillen hun kennis en vaardigheden naar een nieuw niveau en stellen hen in staat om uit te blinken in hun vakgebied. Op eigen-wijze en met een ondernemende instelling maken wij doelen bereikbaar. Met als bekroning een certificaat; voor mensen en organisaties.

Meer over ons
Offerte aanvragen algemeen

Onze kennis delen we graag op ons blog