Voedselveiligheid

/Voedselveiligheid
Voedselveiligheid 2018-08-22T10:40:54+02:00

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Dat voedselveiligheid belangrijk is, is een gegeven. Immers, als het voedsel dat je levert onveilig blijkt te zijn, levert dit grote problemen op. Ook is voedselveiligheid een belangrijke indicator van de kwaliteit van je product. Een voedselveiligheidssysteem is een goede manier om alle zaken die hierbij een rol spelen op één plek te krijgen.

Voedselveiligheidssystemen

Er zijn veel verschillende manieren en systemen om voedselveiligheid in je organisatie te integreren. Het meest bekende systeem is de HACCP norm. Alle levensmiddelen- en diervoederbedrijven moeten een veiligheidssysteem hebben dat gebaseerd is op deze norm. Verder is er een internationale norm voor voedselveiligheid, namelijk de ISO 22000 norm. Deze norm is van toepassing op de gehele voedingsketen. Tenslotte zijn er nog een aantal branchegerichte normen. CertificeringsAdvies Nederland ondersteunt mensen en organisaties bij het behalen van certificeringen op het gebied van voedselveiligheid. Kies je branche en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Wat zeggen onze klanten over onze aanpak

Wij hebben ervoor gekozen om met CertificeringsAdvies Nederland in zee te gaan, omdat dit een partner is in de verschillende aspecten van de bedrijfsvoering die het meeste vertrouwen en deskundigheid uitstraalde.

Wim Welman, Kwaliteitsmanager bij Stork

Laatste blogs