Veilig werken is mensenwerkVeilig(er) werken is voor veel organisaties een hele uitdaging. Die uitdaging is nog een stukje groter wanneer het een sociale werkvoorziening betreft. Want hoe zet je in zo’n organisatie het verhogen van het (arbo)veiligheidsbewustzijn en gedragsverandering ten aanzien van veilig werken bij medewerkers op de werkvloer in gang? Een mogelijke aanpak wordt hieronder geschetst aan de hand van een praktijkcase. Daarbij de opmerking dat dit geen standaard stappenplan is dat je voor iedere organisatie kunt toepassen. Veilig(er) werken is immers mensenwerk en daardoor maatwerk.

Het volledige artikel is gepubliceerd in editie 5-2021 van het magazine Kwaliteit in Bedrijf. Het complete artikel is als PDF in te zien door op onderstaande button te klikken.

BEKIJK ARTIKEL

Een keertje sparren?

Wil je na het lezen van dit artikel meer weten over onze visie en ervaringen met betrekking tot veilig werken en een verandertraject op maat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij sparren graag met je over de mogelijkheden.

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl