Leestijd: 2 minuten

Van noodzaak naar competitief voordeel [Beton & Staalbouw]

In editie 2-2023 van Beton & Staalbouw aandacht voor CertificeringsAdvies Nederland m.b.t. het thema certificeren in de bouw.

CAN VCA Helm
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Jeffrey Hekelaar, Salesmanager Bouw bij CertificeringsAdvies Nederland: “De ruimere bouwsector, van opdrachtgevers over bouwbedrijven tot en met onderaannemers en producenten van bouwmaterialen hebben de laatste jaren veel inspanningen geleverd om de veiligheid op de werkvloer of de bouwplaats te verhogen. We helpen onze klanten uit de bouwsector om het veiligheidsbewustzijn sterk te verhogen en de samenwerking tussen alle betrokken partijen te stroomlijnen. Dit gebeurt o.a. aan de hand van certificeringen volgens de Veiligheidsladder. Steeds meer opdrachtgevers stellen dit aantoonbare veiligheidsbewustzijn als voorwaarde om een opdracht toe te wijzen.” (Bron: Beton & Staalbouw)

Hierboven is een passage te lezen uit het artikel dat CertificeringsAdvies Nederland (CAN) in samenwerking met het magazine Beton & Staalbouw heeft uitgebracht. De editie waarin het artikel is opgenomen draait om het thema ‘Certificering & Regelgeving in de bouw’. Een actueel thema in een dynamische branche waarin ook CAN zeer actief is op het gebied van toegevoegde waarde bieden met behulp van bedrijfscertificeringen. Een belangrijk doel in deze sector is veilig werken en het veiligheidsbewustzijn verhogen.

Het volledige artikel is gepubliceerd in editie 2-2023 van het magazine Beton & Staalbouw. Het complete artikel is als PDF in te zien door op onderstaande button te klikken:

BEKIJK ARTIKEL

Een keertje sparren?

Wil je na het lezen van dit artikel meer weten over vraagstukken en de mogelijkheden rondom certificeren in de bouw? Neem dan gerust contact met ons op! Wij sparren graag met je over de mogelijkheden.

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

  • Altijd een oplossing op maat
  • Jouw organisatie als uitgangspunt
  • Snel, pragmatisch en persoonlijk

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields