Jeffrey HekelaarCAN jas veilig werken helm, Salesmanager Bouw bij CertificeringsAdvies Nederland: “De ruimere bouwsector, van opdrachtgevers over bouwbedrijven tot en met onderaannemers en producenten van bouwmaterialen hebben de laatste jaren veel inspanningen geleverd om de veiligheid op de werkvloer of de bouwplaats te verhogen. We helpen onze klanten uit de bouwsector om het veiligheidsbewustzijn sterk te verhogen en de samenwerking tussen alle betrokken partijen te stroomlijnen. Dit gebeurt o.a. aan de hand van certificeringen volgens de Veiligheidsladder. Steeds meer opdrachtgevers stellen dit aantoonbare veiligheidsbewustzijn als voorwaarde om een opdracht toe te wijzen.” (Bron: Beton & Staalbouw)

Hierboven is een passage te lezen uit het artikel dat CertificeringsAdvies Nederland (CAN) in samenwerking met het magazine Beton & Staalbouw heeft uitgebracht. De editie waarin het artikel is opgenomen draait om het thema ‘Certificering & Regelgeving in de bouw’. Een actueel thema in een dynamische branche waarin ook CAN zeer actief is op het gebied van toegevoegde waarde bieden met behulp van bedrijfscertificeringen. Een belangrijk doel in deze sector is veilig werken en het veiligheidsbewustzijn verhogen.

Het volledige artikel is gepubliceerd in editie 2-2023 van het magazine Beton & Staalbouw. Het complete artikel is als PDF in te zien door op onderstaande button te klikken:

BEKIJK ARTIKEL

Een keertje sparren?

Wil je na het lezen van dit artikel meer weten over vraagstukken en de mogelijkheden rondom certificeren in de bouw? Neem dan gerust contact met ons op! Wij sparren graag met je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen algemeen

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl