Steun Gerben in zijn Giro di KiKa

Op 24 juni stapt Gerben Bekooy in Italië op de fiets voor de Giro di KiKa. Zijn doel: geld ophalen voor de genezing van Kinderkanker. Steun Gerben!

Giro di Kika
Silhouet
Gerben Bekooy
Adviseur

Gerben Bekooy is Adviseur bij CertificeringsAdvies Nederland. Hij heeft een brede interesse in bedrijfsprocessen, maar ook zeker in de mensen die de processen uitvoeren.

gerben@certificeringsadvies.nl

Van 24 juni t/m 29 juni a.s. stapt Gerben Bekooy, adviseur bij CertificeringsAdvies Nederland, op de fiets voor een 6-daagse tocht van in totaal 1000 kilometer door het Italiaanse landschap. Dat doet hij niet zomaar. Gerben gaat deze uitdaging aan voor Kinderen met Kanker (KiKa) in de speciale Giro di KiKa. Een prachtig initiatief met als doel om middels sponsoring geld op te halen voor kostbaar onderzoek naar kinderkanker. Als CertificeringsAdvies Nederland ondersteunen we dit initiatief van harte en wensen we Gerben heel veel succes tijdens zijn Giro!

Steun Gerben!
Steun Gerben ook in zijn Giro di KiKa en draag bij aan het doel van KiKa: 95% genezingskans voor kinderen met kanker! Je kunt Gerben sponsoren via een speciale pagina op de website van de Giro di KiKa:

Gerben:

“Omdat het nooit genoeg is!
In 2017 deed ik mee met een groot en hecht team, Team Sofie. We haalden een recordbedrag op voor KiKa, iets waar we heel trots op zijn. 
Dit jaar doe ik weer mee. Het gaat heel anders worden, want ik ga tutto solo. De dynamiek zal anders zijn, maar de passie is hetzelfde! Kinderkanker de wereld uit!”

Silhouet
Gerben Bekooy
Adviseur

Gerben Bekooy is Adviseur bij CertificeringsAdvies Nederland. Hij heeft een brede interesse in bedrijfsprocessen, maar ook zeker in de mensen die de processen uitvoeren.

gerben@certificeringsadvies.nl

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

  • Altijd een oplossing op maat
  • Jouw organisatie als uitgangspunt
  • Snel, pragmatisch en persoonlijk

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields