Van 24 juni t/m 29 juni a.s. stapt Gerben Bekooy, adviseur bij CertificeringsAdvies Nederland, op de fiets voor een 6-daagse tocht van in totaal 1000 kilometer door het Italiaanse landschap. Dat doet hij niet zomaar. Gerben gaat deze uitdaging aan voor Kinderen met Kanker (KiKa) in de speciale Giro di KiKa. Een prachtig initiatief met als doel om middels sponsoring geld op te halen voor kostbaar onderzoek naar kinderkanker. Als CertificeringsAdvies Nederland ondersteunen we dit initiatief van harte en wensen we Gerben heel veel succes tijdens zijn Giro!

Steun Gerben!
Steun Gerben ook in zijn Giro di KiKa en draag bij aan het doel van KiKa: 95% genezingskans voor kinderen met kanker! Je kunt Gerben sponsoren via een speciale pagina op de website van de Giro di KiKa:Gerben:
“Omdat het nooit genoeg is!
In 2017 deed ik mee met een groot en hecht team, Team Sofie. We haalden een recordbedrag op voor KiKa, iets waar we heel trots op zijn. 
Dit jaar doe ik weer mee. Het gaat heel anders worden, want ik ga tutto solo. De dynamiek zal anders zijn, maar de passie is hetzelfde! Kinderkanker de wereld uit!”

Gerben Bekooy in de Giro di KiKa