Accountmanager Veiligheid

Home/Over ons/Vacatures/Accountmanager Veiligheid
Accountmanager Veiligheid2020-05-08T14:52:16+02:00

Hé commercieel adviseur, wij zijn op zoek naar jou!

Deze vacature staat momenteel op ‘on hold’. Stuur je sollicitatie gerust naar ons op, deze zullen wij uiteraard wel gewoon beoordelen/behandelen. De invulling van de vacature is echter voor de iets langere termijn. 

Fulltime | 40 uur per week | Standplaats: Landelijk

Heb jij een brede kennis van het thema Veiligheid? Is sales echt jouw ding en vind je het leuk om te bouwen aan relaties met opdrachtgevers? Ben jij daarnaast toe aan een tweede of derde stap in je carrière? Dan maken wij graag kennis met je!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Accountmanager Veiligheid (m/v) die samen met ons de uitdaging aangaat om CertificeringsAdvies Nederland verder op de kaart te zetten.

SOLLICITEER

Wat ga je voor ons betekenen?

Als Accountmanager Veiligheid ben je het aanspreekpunt en de vraagbaak voor klanten en collega’s met betrekking tot Veiligheid. Je volgt alle veiligheidsgerelateerde aanvragen voor o.a. VCA, VCU, de Veiligheidsladder, ISO 45001 en de RI&E op. Dat doe je niet alleen met betrekking tot (bedrijfs)certificeringen, maar ook voor veiligheidsopleidingen; van VCA en BHV tot aan veiligheidsbewustzijntrainingen, heftruckcursussen en asbestherkenning. Je legt nieuwe contacten en bouwt relaties met bestaande contacten verder uit. Ook houd je jezelf bezig met het opvolgen van interessante prospects (Marketing Qualified Leads) die op ons pad komen en denk je mee over nieuwe manieren van klantenwerving en relatiemanagement.

Vanuit jouw ervaring met (bedrijfs)certificeringen en de daaraan gerelateerde opleidingen op het gebied van Veiligheid weet je precies welke aanpak werkt en zo adviseer je onze (potentiële) klanten de oplossing die het beste past bij zijn of haar organisatie. Daarbij neem je niet de (bedrijfs)norm, maar de organisatie van de klant als uitgangspunt. Met een betrokken houding en met het doel helder voor ogen bied je altijd toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. Je zorgt ervoor dat onze klanten optimaal worden ontzorgd.

In de rol van Accountmanager Veiligheid binnen CertificeringsAdvies Nederland ga je samenwerken met collega’s van het Veiligheidsadvies team. Je bent de verbindende factor tussen onze adviseur(s), opleidingscoördinator(en) en de (potentiële) klant. Samen met je collega’s ga je aan de slag met het uitbouwen van onze orderportefeuille en de relaties met onze opdrachtgevers. Met jouw opgedane klantkennis en jouw kennis op het gebied van Veiligheid ondersteun je onze marketingafdeling en daarnaast werk je regelmatig mee aan interne projecten.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven Accountmanager Veiligheid die voldoet aan de volgende eigenschappen en vaardigheden:

 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een passie voor Veiligheid en beschikt over veel kennis van dit thema;
 • Je hebt veel saleservaring, houdt van commerciële uitdagingen, ziet kansen en hebt een breed blikveld;
 • Je weet hoe je (bedrijfs)normen en/of bijbehorende wet- en regelgeving op het gebied van Veiligheid door moet vertalen naar toegevoegde waarde voor een (klant)organisatie;
 • Je bent klantgericht ingesteld; je werpt je op als een deskundige (sparring)partner voor (potentiële) klanten;
 • Je vindt het leuk om relaties op te bouwen, te onderhouden en uit te bouwen;
 • Je bent proactief, georganiseerd, flexibel en oplossingsgericht. Daarnaast kun je goed luisteren en analyseren;
 • Je kunt mensen enthousiasmeren en kunt goed samenwerken in teamverband;
 • Je verzorgt de administratieve afhandeling van je werkzaamheden, zoals het verwerken van CRM-gegevens, offertes, orders, contracten en mails;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

Wie zijn wij?

Wij zijn CertificeringsAdvies Nederland, de partner in certificeren. Wij willen mensen en organisaties inspireren om de toegevoegde waarde van (bedrijfs)normen en wet- en regelgeving op een praktische wijze te implementeren. Dat doen we door het aanbieden van advies-, opleidings- en outsourcingsdiensten. We zijn daarbij ondernemend ingesteld en fungeren als een betrouwbare partner voor onze klanten. Op een eigen-wijze, maar met een eenvoudige insteek maken we doelen bereikbaar.
Zo helpen wij mensen en organisaties verder te ontwikkelen. Concreet houdt dit in dat we bedrijven begeleiden op weg naar een bedrijfscertificering zoals o.a. ISO 9001, ISO 27001 en VCA en dat we opleidingen verzorgen gericht op het behalen van een persoonscertificering zoals bijvoorbeeld ISO 9001 trainingen, ISO 27001 trainingen en diverse veiligheidscursussen.

Onze bedrijfscultuur

CertificeringsAdvies Nederland, gevestigd in Veghel, bestaat uit ca. 20 medewerkers en is een ambitieuze B2B-organisatie met serieuze groeiplannen. Wij werken in een open bedrijfscultuur met veel vrijheid waarin persoonlijke groei & ontwikkeling en eigen initiatief hoog in het vaandel staan. Samenwerking is binnen onze organisatie gebaseerd op betrokkenheid en vertrouwen. Op die manier geven we onze medewerkers veel verantwoordelijkheid in hun werkzaamheden in ruil voor het leveren van toegevoegde waarde aan elkaar, de organisatie en onze klanten. Bij CertificeringsAdvies Nederland zit je zelf aan het stuur en zo bepaal je – samen met collega’s – de (groei)richting!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

In 2020 willen we flinke stappen maken met onze organisatie en om dat te kunnen realiseren zijn we op zoek naar jou! Ga jij met ons de uitdaging aan om CertificeringsAdvies Nederland verder op de kaart te zetten? Wij bieden:

 • Een veelzijdige functie binnen een jonge en groeiende organisatie;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling & volop ruimte voor eigen initiatief;
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • Een fulltime dienstverband, met uitzicht op een vast contract;
 • De mogelijkheid om (in overleg) je werktijden zelf in te delen;
 • Een auto, smartphone en laptop van de zaak;
 • Leuke pauzemomenten met potjes tafeltennis, gamen op de Playstation of gezellige bordspelletjes;
 • Deelname aan onze gezamenlijke kennisavonden om te leren van elkaar;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels (CAN café) en teamactiviteiten (CAN Do-Events);
 • Iedere dag versie koffie uit onze eigen koffiebonenmachine.

Solliciteer direct!

Ben jij die gedreven Accountmanager Veiligheid die toe is aan de tweede of derde stap in zijn of haar carrière? Solliciteer dan vandaag nog. Druk op de button en laat je gegevens, je CV en je motivatiebrief achter in het formulier. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dhr. Nelis van de Pol via 06-24 841112.

SOLLICITEER

Voldoe je niet aan het perfecte plaatje of heb je eigen ideeën over de invulling van deze rol binnen onze organisatie? Geen probleem, we horen graag wat je wel voor ons kunt betekenen.


NB: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Onze medewerkers delen hun ervaringen!