Vacatures2021-08-06T15:13:36+02:00
Groeipad

Wil jij jouw eigen (groei)richting bepalen?

Hé, wat leuk dat je onze vacaturepagina bezoekt. Wij zijn een snelgroeiende organisatie die altijd op zoek is naar talent! Wil jij werken in een organisatie met ambitieuze groeiplannen en daarin jouw eigen (groei)richting bepalen? Kijk dan snel eens naar onderstaande vacatures. Zie je een vacature die helemaal aansluit bij jouw ambities? Solliciteer dan vandaag nog! Staat er geen passende vacature voor je tussen, maar zie jij wel mogelijkheden om elkaar te versterken? Ook dan komen we je graag met je in contact. Bel of mail gerust naar Nelis van de Pol via 06-24 841 112 of nelis@certificeringsadvies.nl.

Openstaande vacatures

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we momenteel op zoek naar:


Bekijk vacature

Bekijk vacature

Bekijk vacature

Bekijk vacature

Bekijk vacature

Bekijk vacature

Bekijk vacature

‘Ik ben benieuwd naar jouw ambities!’

Onze directeur, Nelis van de Pol, is benieuwd naar jouw ambities! Bekijk snel wat hij je te vertellen heeft:
Wil jij zelf vormgeven aan jouw en onze toekomst?

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren. Vanuit onze missie willen we mensen en organisaties inspireren om de toegevoegde waarde van (bedrijfs)normen op een praktische manier te implementeren. Dat doen we door middel van advies-, trainings- en outsourcingsdiensten. Klinkt saai? Nee joh… dat is het allerminst!

CAN CaféBinnen onze organisatie werken wij volgens het CAN-model: een door onszelf ontworpen, unieke manier van (samen)werken. Daarin staat een open bedrijfscultuur met veel Vrijheid en aandacht voor (persoonlijke) groei & ontwikkeling en eigen initiatief centraal. Samenwerking is binnen onze organisatie gebaseerd op betrokkenheid en Vertrouwen. Op die manier geven we onze medewerkers veel Verantwoordelijkheid in hun werkzaamheden in ruil voor het leveren van toegevoegde waarde aan elkaar, de organisatie en onze klanten. Bij CertificeringsAdvies Nederland zit je zelf aan het stuur en zo bepaal je – samen met collega’s – de (groei)richting!

Met ons team van ca. 20 medewerkers gaan we iedere dag vol energie aan de slag om op die manier kansen te pakken! Wij dagen jou uit om hierin mee te doen. Bepaal je eigen (groei)pad en geef zo zelf vorm aan jouw en onze toekomst!

Inspireren, groeien en ontwikkelen? Solliciteer!

Heb je interesse in één van onze vacatures of zie jij kansen om elkaar te versterken? Neem dan gerust contact op! Nelis hoort graag van je wat jouw ambities zijn. Je kunt hem bereiken via 06 – 24 841 112 of per mail via nelis@certificeringsadvies.nl.

SOLLICITEER

Onze medewerkers delen hun ervaringen!

Ga naar de bovenkant