Stephan Brinkhuis, Adviseur bij CertificeringsAdvies Nederland

Stephan Brinkhuis

Enthousiast, ambitieus en doorzettingsvermogen in het bereiken van gestelde doelen zijn typische kenmerken voor mij als persoon. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan fitnessen en het volgen van motorische sporten.

Op professioneel vlak hecht ik waarde aan kennisontwikkeling van zowel mezelf, als de organisaties waarvoor ik opdrachten uitvoer. Het stellen van nieuwe doelen en uitdagingen is hierbij belangrijk. Deze doelen kunnen uiteenlopen van complexe onderwerpen waar nieuwe kennis moet worden gecreëerd, tot een praktische oplossing. In mijn werk zie ik mezelf als iemand die behulpzaam is en de zaken benaderd met een kritische blik. Gedurende mijn studie HBO Security Management heb ik kennis opgedaan op de gebieden van informatiebeveiliging, fysieke beveiliging en Business Continuity Management. Ik haal er veel plezier uit om mijn opgedane kennis uit te breiden en deze direct in de praktijk toe te passen.

Toegevoegde waarde
Mijn toegevoegde waarde voor een organisatie is het doorzettingsvermogen om een kwalitatief goed product neer te zetten. Tevens denk ik graag mee in issues in een organisatie om deze pragmatische wijze op te lossen. Organisaties op weg helpen bij lastige vraagstukken m.b.t. informatiebeveiliging geeft mij voldoening.  Het persoonlijk contact met mensen en gezamenlijk een doel behalen zijn mijn belangrijkste drijfveren om dagelijks als adviseur aan de slag te gaan.

CertificeringsAdvies Nederland biedt voor mij op persoonlijk vlak een werkveld waarin ik me verder kan ontwikkelen.  Het afstemmen van de behoeften van de klant en daarna de klant echt verder kunnen helpen door de juiste begeleiding gedurende het project, maakt het werk interessant en leuk.

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972
Stephan Brinkhuis