Roelof Jan Vreeling, Adviseur bij CertificeringsAdvies Nederland

Gedreven, ambitieus, het brengen van vernieuwende ideeën en buiten gebaande paden te durven denken zijn typische kenmerken voor mij als persoon. Door mijn sociale vaardigheden weet ik mijn vernieuwende ideeën dan ook goed over te brengen op anderen en op die manier een meerwaarde te zijn voor anderen en organisaties.

In mijn werk als adviseur zie ik mijzelf als iemand met een kritische blik op verschillende onderwerpen en ga ik een discussie niet uit de weg. Vanuit mijn HBO studie Security Manager breng ik kennis mee op het gebied van risicoanalyses, business continuity, informatiebeveiliging en fysieke beveiliging. Ik haal er veel voldoening uit om deze kennis over te dragen op andere, en om nieuwe kennis op te doen.

Het persoonlijk contact met mensen en organisaties is mijn belangrijkste drijfveer om dagelijks als adviseur op pad te gaan. De reacties van klanten, op bijvoorbeeld de ISO 27001 norm, vind ik leuk en interessant om terug te zien. Daarnaast haal ik er veel voldoening uit om de cultuur en de knelpunten binnen een organisatie te leren kennen en van daaruit gezamenlijk te werken aan passende oplossingen. De verschillende vraagstukken die hieruit voortvloeien wekken mijn interesse door de complexiteit deze met zich mee brengen.

Groeikansen
In mijn vrije tijd sport ik bijna dagelijks in de sportschool. Hier kan ik mijn hoofd leeg maken na een dag werken en zorgen dat ik de volgende dag weer fit en gezond de dag start. Daarnaast ben ik ook altijd in voor lekker eten en drinken in het weekend met vrienden.

Bij CertificeringsAdvies Nederland voel ik mij door de informele sfeer en fijne collega’s ontzettend op mijn gemak. Daarnaast krijg ik veel verantwoordelijkheden, ruimte om mijzelf te ontwikkelen en genoeg uitdaging elke dag weer! Ten slotte is Certificeringsadvies Nederland een groeiende organisatie en kan ik hier gezamenlijk in mee groeien zowel als persoonlijk als professioneel vlak.

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972
Roelof Jan Vreeling