Nelis van de Pol, Directeur bij CertificeringsAdvies Nederland

Nelis van de Pol

In mijn vrije tijd speel ik graag tennis. Belangrijk op de tennisbaan is het beste spel te kunnen spelen op momenten dat het er echt om gaat. Koel blijven tijdens belangrijke momenten. En alert als het iets minder lijkt te gaan. Een eerlijk spel, een goed spel, beter worden, en winnen, dat is waar ik voor ga; voor iets anders ga ik de baan niet op.

Ik hou van de energie die het dubbelspel met een tennispartner met zich meebrengt. Samen doelgericht zijn. Op elkaar kunnen bouwen. Het spel eenvoudig houden, maar tegelijkertijd ook durven. Elkaar en mijzelf op eigen-wijze inspireren tot groter spel.

Trots
Na jaren als organisatieadviseur en ondernemer te hebben gewerkt, heb ik deze typeringen opgepakt en omgezet in de oprichting van ‘CertificeringsAdvies Nederland’.  En daarmee doe ik wat ik het liefste doe. Een partner zijn, uw partner. Inspireren. Zodat ook u het beste spel speelt op momenten dat het er echt om gaat en uw organisatie kan excelleren. Door te ondernemen, met ‘CertificeringsAdvies Nederland’ als uw partner.

‘CertificeringsAdvies Nederland’ bestaat uit een team van professionele spelers. Een Eigen-wijs team, ondernemend vanuit een gezamenlijk doel. Men daagt de ander uit en versterkt elkaar, maar blijft wel gewoon zichzelf. Een betrouwbaar team. Een team waar ik trots op ben. En samen: Uw partner, in certificeren.

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972
Nelis van de Pol