Mariel Verwijst, Inbound marketeer bij CertificeringsAdvies Nederland

Mariel Verwijst

“The best way of learning about anything is by doing”

In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om te reizen en nieuwe culturen te ontdekken. Vooral de Spaanse cultuur en taal trekken mij erg aan. Verder vind ik het heerlijk om met mijn vrienden in de zomer naar festivals te gaan! Daarnaast houd ik van creatief bezig zijn. De afgelopen jaren ben ik druk bezig geweest met mijn studie Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. Deze heb ik inmiddels afgerond met behulp van een mooie afstudeeropdracht bij CertificeringsAdvies Nederland!

Ik vind het belangrijk om plezier te hebben in mijn werk en taken secuur uit te voeren. Hier komt mijn verantwoordelijkheidsgevoel om de hoek kijken. Daarnaast vind ik het belangrijk om goed werk af te leveren en daarom sta ik ook altijd open voor feedback.

Leergierig
Gestart als afstudeerstagiaire en nu aan de slag als Inbound Marketeer! Na een succesvolle afstudeerperiode ben ik momenteel werkzaam als Inbound Marketeer bij CertificeringsAdvies Nederland. Een ontzettend mooie stap na het afronden van mijn studie! Mijn missie is om samen met het team, CertificeringsAdvies Nederland nog verder op de kaart te zetten. Mijn diverse werkzaamheden zorgen ervoor dat ik veel leer over verschillende onderwerpen van het marketingvak. Daar komt mijn leergierigheid goed bij van pas!

Bij CertificeringsAdvies Nederland heerst een prettige werksfeer en een fijne cultuur. Door de platte organisatiestructuur heb ik snel en eenvoudig contact met al mijn collega’s. Ik krijg veel vrijheid in het uitvoeren van mijn taken en leer ontzettend veel. Dit zorgt ervoor dat ik hier met veel plezier werk!

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972