Marianne van Lohuizen, Adviseur bij CertificeringsAdvies Nederland

Marianne-van-Lohuizen-Adviseur

Beter spijt van wat je hebt gedaan dan van wat je niet hebt gedaan

Dit motto is een rode draad door mijn leven en heeft mij gebracht waar ik nu ben. Zowel in mijn privé leven als in mijn carrière heb ik vanuit mijn nieuwsgierige, avontuurlijke drive, keuzes gemaakt die vooraf niet altijd logisch waren of waarvan ik niet wist dat iets wel of niet zou lukken. Toch ging ik ervoor en heeft deze instelling mij ontzettend veel mooie ervaringen opgeleverd!

Met mijn jarenlange ervaring als eigenaar van een kraamzorgorganisatie kan ik mij goed inleven in de vraagstukken waar een zorgorganisatie tegenaan loopt. Vooral op weg naar certificering van ISO of HKZ loopt een organisatie soms vast in wat de norm nu precies van haar organisatie vereist.

Inleven in de opdrachtgever

Mijn doel is om overzicht te brengen bij organisaties binnen de Zorg en Welzijn sector zodat zij een kwaliteitszorgsysteem kunnen neerzetten waarmee zij de cliënt nóg beter van dienst kunnen zijn door continu te leren en verbeteren. Tijdens mijn werk als adviseur vind ik het belangrijk om me in te leven in de wereld van de opdrachtgever en haar cliënten. Ik wil graag inspireren en helpen om te leren en te verbeteren. Daarbij neem ik niet ‘de norm’ als uitgangspunt, maar kijk ik vooral naar de behoeften van de cliënt. Door goed te luisteren, weet ik opdrachtgevers een spiegel voor te houden en ze op scherp te zetten om het proces van continu ontwikkelen aan te drijven!

Laatste Blogartikelen

Wil je ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972