Linda Groenendaal, Opleidingscoördinator bij CertificeringsAdvies Nederland

Linda Groenendaal

“If you can dream it, you can achieve it”

In mijn vrije tijd ga ik er graag tussenuit met mijn gezinnetje. Lekker uiteten of een avondje naar de film zijn activiteiten waar ik mijn aandacht aan besteed. Sporten is ook een bezigheid die ik met plezier uitvoer om alles lekker van me af te zetten. Ik vind het belangrijk om met plezier door het leven te gaan, zowel privé als op mijn werk.

Door mijn omgeving kan ik omschreven worden als een luisterend oor. Deze eigenschap komt me bij mijn werkzaamheden voor Certificeringsadvies Nederland dan ook goed van pas. Onze klanten willen een antwoord op hun vragen en ik zie het als mijn verantwoordelijkheid hen op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen. Door mijn jarenlange ervaring in de opleidingenbranche ben ik voor veel klanten inmiddels een vast aanspreekpunt geworden. Ik hecht dan  ook veel waarde aan deze contacten.

De klant centraal
Onze klanten staan bij mij centraal, ik denk graag met hen mee voor een passende oplossing. In mijn ogen is het van belang dat er afspraken worden nagekomen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat ik tijdens mijn werkzaamheden flexibel en nauwkeurig te werk moet gaan. Deze competenties beheers ik dan ook zeker.

Het werken bij CertificeringsAdvies Nederland ervaar ik als zeer fijn. Met name omdat ik zelfstandig te werk kan gaan en ik een plezierig contact heb met vaste klanten, cursisten en trainers. Tevens heb ik een gezellig en betrokken team van collega’s, waardoor ik me hier thuis voel.

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972