Linda de Jong, Adviseur bij CertificeringsAdvies Nederland

Linda de Jong

‘The only way to do great work is to love what you do’

– Steve Jobs – 


Ik woon met mijn gezin in het mooie Westland. Ik houd (onder andere) van wandelen, hardlopen, schaatsen, muziek, eten en het strand. Maar ik houd vooral van de mensen om me heen. En ja, ik houd ook van mijn werk.

In 2022 ben ik gestart als zelfstandig adviseur op het gebied van medische hulpmiddelen. In deze rol neem ik alle Nederlandse en Europese ervaring uit mijn eerdere functie als inspecteur bij de overheid mee. Maar minstens zo belangrijk: ik neem mijn gedrevenheid, nieuwsgierigheid, flexibiliteit en mijn sociale en communicatieve vaardigheden mee.

Diversiteit in mijn werk
Wat me energie geeft is de diversiteit in mijn werk en het feit dat ik echt verschil kan maken als adviseur. Geen bedrijf is hetzelfde, geen product is hetzelfde en geen advies is hetzelfde. Ik probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij ‘wat werkt voor de klant’, omdat het voldoen aan de MDR en het hebben van een kwaliteitsmanagementsysteem geen ‘document’ of eenmalige actie is, maar een continu proces binnen een bedrijf. Ik neem de klant graag mee in mijn advies, waardoor complexe regels ook begrijpelijk worden.

Hoe ik werk sluit aan bij de kernwaarden van CertificeringsAdvies Nederland. De mensen en gesprekken bevestigen deze ‘klik’. Leuk om met alle vrijheid die ik belangrijk vind, ook onderdeel te zijn van deze mooie organisatie!

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972