Gerben BekooyAdviseur

gerben@certificeringsadvies.nl

06-34081810

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972

Biografie

Enthousiast, leergierig, sociaal betrokken en ondernemend. Dat zijn de kernwoorden waarmee ik mijzelf als persoon omschrijf. Dit wordt bevestigd door mijn omgeving en is terug te vinden in mijn dagelijks leven. Bijvoorbeeld in de activiteiten die ik onderneem met mijn gezin of in mijn hobby wielrennen.

In mijn werk ben ik betrouwbaar, resultaatgericht en betrokken. Ik heb een brede interesse in bedrijfsprocessen, maar zeker ook in de mensen die deze processen uitvoeren. Ik werk graag projectmatig en houd van de afwisseling in mijn werk door het samenwerken met verschillende mensen in verschillende organisaties en culturen.

Door mijn brede kennis en jarenlange ervaring denk ik oplossingsgericht en weet ik deze oplossingen op een pragmatische manier uit te voeren. Eenvoudige oplossingen waar u wat aan heeft. U kunt de zaken uit handen geven aan mij, ik zorg ervoor dat ‘het werkt’.

Door te werken in het team bij CertificeringsAdvies Nederland wordt mijn ervaring uitgebreid. We hebben een inspirerend team van adviseurs met allemaal hun eigen kennis en ervaringsgebied. Deze kennis delen we graag met elkaar, bijvoorbeeld door onze kennissessies. Op deze wijze leren we van elkaar en houden we elkaar scherp. Andersom kan ik door mijn kennis en ervaring toegevoegde waarde leveren. Samen versterken we elkaar en dat vertaal ik in het uitvoeren van mijn werk bij u als opdrachtgever.

”Eenvoud is niet het kenmerk van de beginner. Het is de duur bevochten stempel van de meester (Godfried Bomans).”