Floor Jereskes, Inbound marketeer bij CertificeringsAdvies Nederland

“The question is not what you look at, but what you see”

Werken met passie voor het vak is waar ik voor sta, hiermee bereik je de mooiste resultaten. Een van mijn passies is fotografie. Een bijzonder portret, mooie natuur of de sfeer vastleggen van een uniek moment zijn de dingen waar ik blij van wordt. Het mooie van deze passie is dat ik deze kan combineren met mijn andere favoriet en dat is reizen! Ik ga graag samen met mijn vriend op ontdekkingstocht naar andere Culturen in verre oorden. En als ik gewoon een weekend thuis ben dan bezoek ik graag een cabaretshow met vrienden in het theater, want humor vind ik ook belangrijk!

Blijven verrassen
Mijn missie bij CertificeringsAdvies is om voor jou de juiste partner in certificeren te zijn. Mijn specifieke rol hierin is om je bedrijf en onze dienstverlening met elkaar in contact te brengen via één van onze marketingkanalen en ervoor te zorgen dat je vlot van de juiste informatie voorzien bent.
Een zeer dynamische markt met steeds hogere eisen biedt elke keer weer de uitdaging om een passend en aantrekkelijk aanbod te presenteren. Dit is wat mij motiveert om net dat stapje extra te zetten. Met mijn creatieve geest en frisse blik verwacht ik hierin doormiddel van onderscheidende marketinguitingen de klant op een aangename manier te verrassen.

Mijn werk bij CertificeringsAdvies Nederland is heel afwisselend en dankzij de veranderende markt ook heel dynamisch en dat vind ik er nou juist zo leuk aan!
Er heerst een informele bedrijfscultuur met ambiteuze hardwerkende collega’s waar ruimte is voor gezelligheid, dat maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972