Floor Jereskes, Inbound marketeer bij CertificeringsAdvies Nederland

Floor

“Opportunities don’t happen. You create them.”

Als inbound marketeer zet ik de soms complexe materie om in een begrijpelijk verhaal. Met een passie voor fotografie verras ik onze website bezoekers graag met visueel aantrekkelijke content. Of het nu gaat om een blog, whitepaper of webinar, er is altijd een passende manier om het juiste verhaal te vertellen. In privétijd ben ik graag op pad met mijn camera om mooie plaatjes te schieten. Dit combineer ik graag met mijn andere passie: reizen!

Blijven verrassen
Mijn missie bij CertificeringsAdvies is om voor jou de juiste partner in certificeren te zijn. Mijn specifieke rol hierin is om je bedrijf en onze dienstverlening met elkaar in contact te brengen via één van onze marketingkanalen en ervoor te zorgen dat je vlot van de juiste informatie bent voorzien.
Een zeer dynamische markt met steeds hogere eisen biedt elke keer weer de uitdaging om een passend en aantrekkelijk aanbod te presenteren. Dit is wat mij motiveert om net dat stapje extra te zetten. Met mijn creatieve geest en frisse blik verwacht ik hierin doormiddel van onderscheidende marketinguitingen de klant op een aangename manier te verrassen.

Mijn werk bij CertificeringsAdvies Nederland is heel afwisselend en dankzij de veranderende markt ook heel dynamisch en dat vind ik er nou juist zo leuk aan!
Er heerst een informele bedrijfscultuur met ambiteuze hardwerkende collega’s waar ruimte is voor gezelligheid, voor mij de ideale mix!

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972