Els de Bakker, Adviseur bij CertificeringsAdvies Nederland

Els de Bakker

Ik bekijk situaties altijd vanuit andere invalshoeken dan anderen en daarmee kom ik vaak tot verrassende inzichten!

Als ik mezelf zou moeten omschrijven, dan komen de woorden onconventioneel, origineel en vernieuwend als eerste bovendrijven. Wat mij typeert is dat ik situaties altijd vanuit andere invalshoeken bekijk dan anderen en daardoor kom ik vaak tot verrassende inzichten.

Daarnaast ben ik een systeemdenker. Systemen en patronen zijn voor mij snel herkenbaar en deze gebruik ik ook als houvast voor mijn advieswerk. Wat als een rode draad door zowel mijn werk als privéleven loopt is dat ik erg van mensen houd. Ik houd van vrienden en familie om me heen, maar zeker ook van mijn collega’s en van klanten met wie ik werk.

Ik sta voor eerlijkheid en transparantie. Dat komt tot uiting doordat ik een open boek ben, soms zelfs een tikkeltje té open. Desalniettemin levert het interessante verbindingen op en in de meeste gevallen is het helemaal niet nodig om informatie achter te houden. Het belangrijkste in mijn werk is dat ik waarde toe kan voegen voor zowel klanten als collega’s. Ook al word ik ervoor betaald, ik zeg altijd ik werk niet voor de prullenbak!

Goed en passend advies
Tijdens mijn werk ben ik veel bezig met advieswerk en het geven van trainingen, het liefst op maat gemaakt voor de klant. En dat is iets wat nooit verveelt. Iedere klant is namelijk anders, iedere vraag is anders. Gedurende mijn rijke loopbaan, in binnen- en buitenland, voor zowel overheid als bedrijfsleven, kleine en grote organisaties, heb ik zoveel geleerd dat ik in staat ben om snel te schakelen en mijn klanten en collega’s steeds weer kan voorzien van een goed en passend advies.

Dat sluit ook prima aan bij het werk dat ik doe voor CertificeringsAdvies Nederland. Het is een leuke, hartelijke club mensen die oog heeft voor elkaar. De cultuur is er één van respect en openheid en het geven van vertrouwen aan elkaar om een klus vanuit eigen inzicht tot een goed einde te brengen. Dat past mij erg goed.

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972