Eline van Meel, Adviseur bij CertificeringsAdvies Nederland

Eline van Meel

“The road to success is always under construction”

Enige tijd geleden heb ik mijn Bedrijfskunde opleiding afgerond waarbij onder andere het continu verbeteren centraal staat. Ik vind het belangrijk om opzoek te blijven naar nieuwe uitdagingen, waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Niet alleen werk gerelateerd, want daarnaast sta ik ook graag in de keuken om nieuwe recepten te kunnen bereiden. Tevens verbreed ik graag mijn horizon door te genieten aan het strand in zowel binnen- als buitenland.

Leren van elkaar

Het uitvoeren van mijn werkzaamheden doe ik met volledige betrokkenheid, precisie en zo effectief mogelijk. Wat mij daarbij motiveert is, wanneer in samenwerking met de klant een resultaat wordt bereikt, waaraan de klant écht iets heeft. Op die manier ontstaat een daadwerkelijke toegevoegde waarde en dit zorgt ervoor dat ik enthousiast te werk ga.

Omdat CertificeringsAdvies Nederland (CAN) een jonge en ambitieuze organisatie is, komt dit overeen met mijzelf. Ik blijf mijzelf graag ontwikkelen en binnen CAN kunnen wij van elkaar blijven leren. Mede dankzij de leuke collega’s wordt je getriggerd het beste uit jezelf te blijven halen!

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972
Eline van Meel