Christel Bastiaenssens, Adviseur bij CertificeringsAdvies Nederland

Christel Bastiaenssens

In 2008 ben ik verhuisd naar Friesland. Bij mijn toenmalige werkgever kwam ik voor het eerst in aanraking met de ISO9001-norm. Dit sprak mij enorm aan. De PDCA-cirkel paste ik al toe zonder dat ik mij hiervan bewust was. Mijn passie was geboren en ik besloot mij toe te leggen op dit vakgebied.

Na het volgen van diverse opleidingen en trainingen heb ik me in 2011 volledig bezig gehouden met kwaliteitsmanagement. Sindsdien heb ik in loondienst diverse functies als kwaliteitsmanager in diverse branches bekleed. Van 2017 tot 2019 was ik ‘hybride’ ondernemer: zowel enkele dagen in loondienst als werkzaam voor opdrachtgevers. In deze periode heb ik mij de ISO27001/NEN7510-norm eigen gemaakt en heb ik me ook verdiept in de AVG. Begin 2019 ben ik volledig als zelfstandige werkzaam.

Continue verbeteren

Mijn belangrijkste drijfveer is het steeds verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening en/of informatiebeveiliging van uw onderneming.
Mijn werkwijze is helder, praktisch en resultaatgericht. Samen gaan we op zoek naar werkbare en duurzame oplossingen die passen bij uw onderneming.

Ik onderhoud mijn kennis en kunde door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. Daarnaast ben ik lid van de Kwaliteitskring Noord-Nederland en Flevoland (www.kknf.nl) en het Nederlands Genootschap van Functionarissen Gegevensbescherming. Bovendien heb ik regelmatig overleg met vakgenoten en neem ik deel aan diverse intervisiegroepen.

Via een post op Linkedin kwam ik in contact met CertificeringsAdviesNederland. Zij kwamen op mij fris en helder over. Precies waar ik van hou! In het kader van ‘samen kom je verder’ hebben we de handen ineengeslagen en zijn een partnership gestart.

Laatste Blogartikelen

Wilt u ook persoonlijk advies? Bel ons op 085 4879972