– Het CAN Partnermodel voor ZZP’ers –


Het CAN Partnermodel voor ZZP’ers

  • Wil je zelfstandig ondernemen als ZZP’er, maar tegelijkertijd ook kunnen profiteren van de kracht en ondersteuning van een grotere organisatie?
  • Wil je je leads en omzet op de korte termijn laten groeien en je continuïteit voor de lange termijn waarborgen?
  • Wil je jezelf als consultant, trainer en als mens verder blijven ontwikkelen?
  • En bovenal: wil jij (blijven) doen wat je het liefste doet, namelijk het inzetten van jouw specifieke expertise als adviseur of trainer, en daar optimaal declarabel in zijn?

Sluit jezelf dan vandaag nog aan bij ons Partnermodel! Binnen dit samenwerkingsmodel bieden we vrijheid en zelfstandigheid aan professionals, die er niet voor niks voor hebben gekozen om ondernemer te worden. Werk met jouw talenten niet alleen aan de ambities van andere organisaties, maar combineer je krachten met die van ons en werk zo ook aan je eigen ambities. Bekijk snel onze speciale Partnerwebsite partners.certificeringsadvies.nl voor meer informatie over ons Partnermodel.

BEKIJK WEBSITE

CAN Partnermodel - Word PartnerDe Partnerformule

Ons Partnermodel is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het gezamenlijke doel: doen waar je goed in bent en zoveel mogelijk opdrachtgevers van dienst zijn met onze gezamenlijke expertise.

Als Certificeringsadvies Nederland geloven wij sterk in onze bewezen online marketingstrategie, die al jarenlang zorgt voor een groei in leads, opdrachten en dus ook omzet. Wij geloven erin dat we jouw declarabiliteit op korte termijn kunnen verhogen en de stroom aan opdrachten op lange termijn kunnen continueren. Samen met jou gaan we aan de slag om jouw kennis en expertise om te zetten in commerciële kansen. Onze marketing- & salesspecialisten trekken met jou als Partner op om deze commerciële kansen te benutten. Interesse? Bekijk dan de Partner-vacatures die we voor je beschikbaar hebben.

BEKIJK VACATURES

CERTIFICERINGSADVIES NEDERLAND WERKT ONDER ANDERE VOOR:

Logobanner CAN Site