CAN Partnermodel

Word Partner bij de partner in certificeren!

Het Partnermodel van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) is er speciaal voor jou als ZZp’er!

Partnermodel CAN

Sluit je aan bij het CAN Partnermodel

De voordelen voor je op een rij

Wij geloven erin dat er, met de juiste aandacht en focus van beide kanten, veel meer te halen valt uit de samenwerking tussen ons en jou als ZZP’er. Om deze gedachte handen en voeten te geven hebben wij het CAN Partnermodel ontwikkeld, waarin wij van ZZP’ers onze Partners maken. Binnen dit samenwerkingsmodel bieden we vrijheid en zelfstandigheid aan professionals, die er niet voor niks voor hebben gekozen om ondernemer te worden. Werk met jouw talenten niet alleen aan de ambities van andere organisaties, maar combineer je krachten met die van ons en werk zo ook aan je eigen ambities!

  • Wil je zelfstandig ondernemen als ZZP’er, maar tegelijkertijd ook kunnen profiteren van de kracht en ondersteuning van een grotere organisatie?
  • Wil je je leads en omzet op de korte termijn laten groeien en je continuïteit voor de lange termijn waarborgen?
  • Wil je jezelf als consultant, trainer en als mens verder blijven ontwikkelen?
  • En bovenal: wil jij (blijven) doen wat je het liefste doet, namelijk het inzetten van jouw specifieke expertise als adviseur of trainer, en daar optimaal declarabel in zijn?
CAN Partner in certificeren
Persoonlijk contact met CAN

Samen kom je verder!

Propositie

Wij geloven erin dat er, met de juiste aandacht en focus van beide kanten, veel meer te halen valt uit de samenwerking tussen ons en jou als ZZP’er.  Om deze gedachte handen en voeten te geven hebben wij het Partnermodel ontwikkeld, waarin wij van ZZP’ers onze Partners maken. Het uitgangspunt hierbij is dat de sterke punten van de Partner en van Certificeringsadvies Nederland zoveel mogelijk worden benut. Dit betekent dat jij je vooral blijft focussen op waar jij goed in bent: het inzetten van jouw vakinhoudelijke expertise, op jouw manier. Daar koppelen wij graag onze sterke punten als organisatie aan, om ervoor te zorgen dat jij zo veel mogelijk opdrachtgevers kunt bedienen en je beschikbare uren daar optimaal mee kunt invullen. Dit doen wij onder andere door:

  • Onze marketing- en salesmachine voor jou te laten werken, zodat je een constante stroom aan opdrachten binnenkrijgt;
  • Jou de mogelijkheid te bieden om te participeren in ons competentie-ontwikkelingsprogramma, zodat jij als ondernemer niet stil blijft staan in je ontwikkeling (o.a. met korting op trainingen die wij aanbieden bij onze CAN Academy);
  • Jou toegang te geven tot onze interne experts, onze kennisbank en onze communicatieplatformen, zodat je kunt profiteren van onze formats, expertise en ervaring;
  • Jou deel te laten zijn van ons team: je bent vanaf het begin welkom bij al onze kennisdagen & teamuitjes.
Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Elkaars sterke punten benutten!

De formule

Ons Partnermodel is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het gezamenlijke doel: doen waar je goed in bent en zoveel mogelijk opdrachtgevers van dienst zijn met onze gezamenlijke expertise.

Als Certificeringsadvies Nederland geloven wij sterk in onze bewezen online marketingstrategie, die al jarenlang zorgt voor een groei in leads, opdrachten en dus ook omzet. Wij geloven erin dat we jouw declarabiliteit op korte termijn kunnen verhogen en de stroom aan opdrachten op lange termijn kunnen continueren. Samen met jou gaan we aan de slag om jouw kennis en expertise om te zetten in commerciële kansen. Onze marketing- & salesspecialisten trekken met jou als Partner op om deze commerciële kansen te benutten.

Jouw expertise optimaal (facturabel) kunnen inzetten, met behoud van de zelfstandigheid en ambitie als ondernemer, profiterend van het teamgevoel en de kracht van een grotere organisatie. Elkaars sterke punten niet alleen benutten, maar elkaar ook aanmoedigen om gezamenlijke doelen te bereiken. Zonder te vervallen in allerlei verplichtingen. Dat is hoe we het Partnermodel kunnen samenvatten voor jou. Heb je interesse in ons Partnermodel? Neem dan contact met ons op!

CAN geeft ZZP’ers steun in de rug

Nelis van de Pol, directeur van CertificeringsAdvies Nederland, licht het ontstaan van het Partnermodel verder toe: “Ondernemerschap is een eigenschap die wij graag terugzien bij iedereen die bij CertificeringsAdvies Nederland betrokken is. Om die reden werken we ook graag samen met ZZP’ers. De wil en durf om de stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap zegt immers veel over de eigenschappen van een persoon en zorgt voor een brede ontwikkeling opverschillende gebieden.

De stap zetten om te ondernemen is mooi, maar wij begrijpen ook dat er daarmee veel op ZZP’ers afkomt. Zo heb je als ZZP’er uitdagingen op het gebied van marketing, sales, productontwikkeling, administratie, debiteurenbeheer, persoonlijke ontwikkeling en bijvoorbeeld juridische zaken. Je kunt echter onmogelijk overal sterk in zijn en voldoende aandacht aan besteden.

Dat is precies waar we als CAN met het Partnermodel op in willen spelen: het combineren van die twee werelden. De ZZP’er kan zich, door zich aan te sluiten als Partner bij CAN, blijven focussen op het inzetten van zijn/haar expertise en het exploiteren van zijn/haar specialistische kennis voor opdrachtgevers. Ondertussen geven wij als CAN juist een steun in de rug voor de ‘randzaken’. Zo profiteert de ondernemer van de kennis en kunde die wij in huis hebben en maakt hij/zij ook nog eens onderdeel van een gezellig team!”

Word partner bij de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wil jij graag als Partner onderdeel uitmaken van ons Partnermodel? Of meer informatie over de mogelijkheden? Laat het ons weten!