Over ons

CertificeringsAvies Nederland, is een jonge organisatie gevestigd in Veghel, die ontstaan is in 2016. De roots van CertificeringsAdvies ligt in een tweetal bedrijven: SOVO opleiding en advies en Van de Pol Consult. Meer hierover lees je in ons verhaal.
We tellen na overname inmiddels 20 personeelsleden, en zijn gevestigd in Veghel in het voormalige pand van SOVO Opleiding en Advies. We bieden onze diensten landelijk aan. De diensten zijn te groeperen in 3 behoeftes; advies, opleidingen en outsourcing.

Advies

CertificeringsAdvies Nederland maakt certificeren voor iedere organisatie mogelijk. Op pragmatische wijze ondersteunen wij zowel grote als kleine organisaties bij het implementeren van een managementsysteem. Met als resultaat een succesvolle certificering.

Of het nu gaat om een bekend certificaat zoals ISO 9001, een minder bekende norm zoals ISO 50001 of een branchespecifiek certificaat zoals KVT: wij zijn de Partner in Certificeren. Dat zijn we niet alleen op bedrijfskundig vlak, maar ook voor de mensen in de organisatie. Om aan te sluiten bij de wensen van onze klanten, bestaat onze begeleiding grofweg uit twee verschillende vormen:

Adviseren en coachen:
Binnen deze begeleidingsvorm begeleiden wij op hoofdlijnen. Jouw organisatie voert zelf uitvoerende zaken door, onze adviseur heeft voornamelijk een coachende rol.

Adviseren en uitvoeren:
Binnen deze begeleidingsvorm schrijven wij het managementsysteem op maat en implementeren dat in de organisatie. Bijvoorbeeld met workshops. Jouw organisatie heeft voornamelijk een informerende rol.

Een hybride variant is uiteraard ook mogelijk. We stemmen onze begeleiding af op jouw wensen. Lees hier meer over onze dienst Advies.

 

Opleiding bij de CAN Academy

Wij helpen organisaties zich te ontwikkelen op de gebieden Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu & MVO, Informatiebeveiliging en Voedselveiligheid. Dat doen we enerzijds door advies te geven voor het behalen van een bedrijfscertificaat en anderzijds door de mensen in de organisatie te trainen. Ons complete aanbod aan opleidingen is te vinden op de CAN Academy website. Via dit online opleidingsplatform is het mogelijk om cursussen te boeken of e-learning modules te volgen. Of het nou gaat om een heftruckopleiding, het volgen van een ISO 9001:2015 transitie training of het behalen van het ISO 27001 certificaat: wij zijn de Partner in Certificeren. Lees hier meer over onze opleidingen.

 

Outsourcing

Outsourcing is tegenwoordig aan de orde van de dag. Steeds meer organisaties focussen zich op hun kernactiviteiten. IT, Logistiek en Marketing zijn voorbeelden van activiteiten die vaak al worden uitbesteed. Met de dienst Outsourcing komt CertificeringsAdvies Nederland tegemoet aan de groeiende behoefte aan een partner om ook certificeringen en aanverwante zaken te kunnen outsourcen. Lees hier meer over outsourcing.

 

Interim management

Langdurige ziekte, snelle groei, behoefte aan extra expertise: allerlei ontwikkelingen die de oorzaak kunnen zijn van de behoefte aan een interim-manager. Als Partner in Certificeren is CertificeringsAdvies Nederland u hier graag bij van dienst. In overleg bespreken we de business case en bepalen de meest geschikte oplossing. CertificeringsAdvies Nederland beschikt over een breed netwerk van ervaren interim-managers met kennis van diverse thema’s, zoals Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu & MVO, Informatiebeveiliging en Voedselveiligheid.
Lees hier meer over interim management.

 

CERTIFICERINGSADVIES NEDERLAND WERKT ONDER ANDERE VOOR: