– Onze geschiedenis –


Onze roots

“Back to our roots!” Een hippe kreet die je tegenwoordig steeds vaker hoort. En terecht: in een tijd van grote ontwikkelingen en snelle innovaties is het prettig om terug naar de basis te gaan. Hoe zijn we ook al weer gestart? Wat zijn onze roots?

De roots van CertificeringsAdvies Nederland liggen in een tweetal bedrijven: SOVO opleiding & advies en Van de Pol Consult. SOVO is opgericht in 1985 en ontstaan uit de zogenaamde “Contactgroep Veghelse Ondernemingen.” Een samenwerkingsverband tussen bedrijven uit een belangrijke regio in ondernemend Nederland.

De geschiedenis van Van de Pol Consult laat zich niet zo ver terug voeren. Opgericht in 2011, is Van de Pol Consult een jong en eigen-wijs adviesbureau met een ondernemende en ambitieuze mentaliteit. Gedreven door de wil zich te onderscheiden van de grijze massa aan adviesbureaus. Energiek, pragmatisch en vernieuwend: dat is Van de Pol Consult.

Binnen CertificeringsAdvies Nederland komt het beste uit twee werelden samen: de ervaring en stabiliteit van een gevestigd bedrijf, en de daadkracht, energie en vernieuwing van een jonge onderneming. Met gebundelde krachten gaan wij de toekomst tegemoet!

Partner in Certificeren

CertificeringsAdvies Nederland ontzorgt opdrachtgevers in Nederland bij het behalen van een certificaat. Of het nu gaat om een bedrijfscertificering of persoonscertificering: wij regelen het.

Hierbij schudden wij de traditionele, bijna saaie, adviesbranche flink op. Bij ons geen dikke adviesrapporten. Geen wollige vaktermen die de ondernemer nauwelijks iets zeggen, maar pragmatische oplossingen met focus op directe winst. Randzaken laten we voor wat ze zijn. Met het doel helder voor ogen werken we naar het beste resultaat voor onze opdrachtgever. Betrouwbaar, ondernemend en eenvoudig: we maken het niet moeilijker dan het is.

In onze aanpak nemen we de organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Niet het papiertje aan de muur maar de essentie, de achterliggende gedachte van de norm, levert toegevoegde waarde. Ons advies tilt de organisatie naar een hoger niveau, maar de mensen bepalen het succes van de onderneming. Daarom ondersteunen we hun ontwikkeling door onze opleidingen en trainingen waarbij de nadruk ligt op de praktische toepassing. Resultaat in de praktijk, dat is het doel.Bij CertificeringsAdvies Nederland gaan we voor kwaliteit. Voor onszelf, maar vooral voor onze opdrachtgevers. Overal komt dat in terug. We investeren in talent, in kennis en in ontwikkeling. Onze mensen zijn toppers in hun vakgebied en streven naar continue verbetering. En samen, als een team, zijn we jouw partner.

Partner in Certificeren!

CERTIFICERINGSADVIES NEDERLAND WERKT ONDER ANDERE VOOR:

Logobanner CAN Site