Aantoonbare kwaliteit en informatiebeveiliging

ISO 9001 & ISO 27001 gecertificeerd

‘De beste stuurlui staan aan wal’. Dat gezegde gaat niet meer op voor CertificeringsAdvies Nederland (CAN). CertificeringsAdvies Nederland heeft in 2023 opnieuw het ISO 9001 en het ISO 27001 certificaat mogen ontvangen. Het traject op weg naar (her)certificering was een mooie ervaring voor iedereen binnen CAN. Zeker ook omdat onze dienstverlening onder andere is gericht op dit soort trajecten voor onze opdrachtgevers verzorgen.

ISO certificeringen CAN
ISO certificeringen CAN

Continu verbeteren

Duidelijke visie op kwaliteit en informatiebeveiliging

Als organisatie zijn wij al jaren bezig met de thema’s kwaliteit en informatiebeveiliging en voor onze opdrachtgevers hebben we al vele succesvolle projecten afgerond op dit gebied. Onze kennis en kunde zetten we natuurlijk niet enkel in voor onze opdrachtgevers, maar we maken er ook handig gebruik van met betrekking tot het ontwikkelen van onze eigen organisatie. Dat neemt niet weg dat het op gegeven moment tijd was om het principe ‘practice what you preach’ kracht bij te zetten en zelf een certificering te behalen. Daarmee tillen we onze eigen organisatie naar een hoger niveau en daarnaast laten we onze opdrachtgevers zien dat we het zelf ook aantoonbaar voor elkaar hebben.

Borging door ISO 9001 en ISO 27001 managementsysteem

Het voldoen aan de kwaliteits- informatiebeveiligingseisen is geborgd via het ISO 9001 en ISO 27001 managementsysteem.

Aan kwaliteitseisen voldoen

ISO 9001 certificaat

Wij vinden het belangrijk om als organisatie continu te verbeteren. ISO 9001 is gericht op het continu verbeteren van de belangrijke onderdelen in je organisatie. Met de werkwijze van het managementsysteem zijn wij in staat om risico’s tijdig in kaart te brengen, het maken van fouten te beperken en tijdig maatregelen te treffen om aan de gestelde kwaliteitseisen te blijven voldoen.

ISO 9001 certificaat

Veiligheidsrisico’s minimaliseren

ISO 27001 certificaat

Met het implementeren van de eisen uit de ISO 27001 zijn wij in staat tijdig voorzorgsmaatregelen te treffen om gevoelige informatie binnen de organisatie te beschermen tegen toegang van personen die hier geen rechten toe hebben. We hebben onze veiligheidsrisico’s beoordeeld en met getroffen maatregelen geminimaliseerd.

ISO 27001 certificaat

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!