Partner in certificeren

CertificeringsAdvies Nederland staat voor partnerschap. Niet alleen op de inhoud, maar ook voor jouw business. Om tot de beste oplossing te komen, is het namelijk van belang niet alleen vakinhoudelijke kennis te hebben, maar ook kennis van jouw branche.

Onze branchemanagers zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de diverse branches waarin wij onze diensten aanbieden. Bijvoorbeeld veranderende wet- en regelgeving waardoor je een extra certificaat nodig hebt of je er misschien juist één kan laten vervallen. Onze adviseurs denken als een ondernemer en onze docenten hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven. En bij elkaar, als team, zijn wij jouw partner. Partner in Certificeren!

Meer over ons

historie certificeringsadvies nederland

Ons Verhaal

CertificeringsAdvies Nederland Bedrijfslogo

Onze organisatie

Kennisdag CAN

Ons Team

werken bij

Ambities realiseren

Branches & Thema’s

Onze organisatie is ingericht op de behoefte van onze opdrachtgevers. Onze branchemanagers zijn actief in een aantal branches waarin zij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen. Dit stelt hen in staat optimaal mee te denken en de juiste oplossing te adviseren. De branchemanagers sturen onze adviseurs aan. Onze adviseurs zijn inhoudelijk deskundig op een aantal thema’s, zoals Kwaliteit of Informatiebeveiliging. Deze combinatie vormt specialistische teams die onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Kies de branche of het thema van jouw interesse en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.