Manager Algemeen

Will van Roosmalen

Een leven lang leren. Mijn visie is dat je nooit klaar bent met leren en ontwikkelen. Dit probeer ik dagelijks uit te dragen naar onze klanten.
Inmiddels werk ik ruim 27 jaar bij CertificeringsAdvies (voorheen Sovo Opleiding en Advies), en ook ik leer nog dagelijks bij. CAN bestaat uit een enthousiaste club met jonge, gedreven mensen, als team werken we allemaal aan een gezamenlijk doel en daar ben ik trots op! Na de overname van Sovo door CertificeringsAdvies Nederland zijn er veel nieuwe kansen ontstaan en dat motiveert enorm om dagelijks aan de slag te gaan. Geen dag is hetzelfde, die afwisseling vind ik erg prettig.

Will van Roosmalen

“Opleiding is de beste proviand op de reis naar de ouderdom”

– Will van Roosmalen –

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Praktijkervaring

In mijn werk ben ik een echte teamplayer, ik wil graag het beste uit de mensen halen, waardoor men zich optimaal kan ontwikkelen. Door mijn ervaring als docent in het speciaal onderwijs (ruim 9 jaar) neem ik ook een stuk praktijkervaring mee op opleidingsgebied waardoor ik de theorie naadloos op de praktijk kan laten aansluiten.

In mijn privétijd speel ik graag hockey, na mijn hockeycarrière op hoog niveau in mijn jonge jaren, speel ik nu vooral recreatief, maar nog altijd even fanatiek. Wanneer ik iets doe, doe ik het met passie, dit komt ook terug in de gezamenlijke kookclub waar we periodiek gezellig samen komen met vrienden. Je passie kunnen delen met de mensen om je heen, dat is geweldig.

Kenmerkend voor Will:

  • Teamplayer
  • Motivator
  • Leergierig

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!