Adviseur

Tommy Yedidya

Ik hou ervan om tijd door te brengen in de natuur, om te reizen en te wandelen. Daarnaast is muziek ook een van mijn grote hobby’s. Voordat ik het werkveld betrad heb ik Milieubeheer en Energiebeleid gestudeerd. Tijdens deze studie heb ik gewerkt bij verschillende milieuadviesbureaus. Daarnaast heb ik 5 jaar bij de Israëlische luchthavenautoriteit gewerkt als milieubeheersysteemcoördinator betreft de ISO 14001 norm!

Ik ben altijd al gefascineerd geweest van duurzaamheid. Ik geloof erin dat onze omgeving een belangrijke rol in ons leven speelt. Het is tenslotte het enige ‘huis’ dat ons voorziet in lucht, voedsel water en andere behoeften! Wanneer we allemaal goed voor het milieu zorgen, zijn we in staat om een betere en gezondere samenleving en groeiende economie te realiseren.

Tommy Yedidya

“Om iets te bereiken moet je dapper genoeg zijn om te falen”

– Tommy Yedidya –

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Resultaat boeken

Wat ik leuk vind aan mijn functie als adviseur is dat ik de functionele verbeteringen van kwaliteits- en milieuprocessen zichtbaar kan maken. Ik zie dus resultaat van mijn werk! En daarnaast past het thema Milieu helemaal in mijn straatje. We worden ons steeds bewuster van – en krijgen meer te maken met – energie- en milieuregelgeving. De ISO 14001 norm kan je hier binnen je organisatie bijvoorbeeld bij helpen. Echter, hierdoor worden niet alleen de milieuaspecten goed ingericht binnen je organisatie, maar ook je processen worden efficiënter ingericht. Ik kijk ernaar uit om samen met klanten werkprocessen te verbeteren en te werken aan duurzaamheid!

Kenmerkend voor Tommy:

  • Milieubeheer en Energiebeleid
  • Duurzaam

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!