Manager Advies

Tobias op den Brouw

Ik hou er van om te ontdekken en uit te vinden hoe dingen werken. Nieuwe plaatsen, mensen en systemen, hoe meer je er van weet, hoe meer je aan de knoppen kan draaien en kijken waar de beste resultaten ontstaan. Ik ben nieuwsgierig, ook naar wat anderen motiveert.

Hoe meer ik anderen mee kan nemen in die zoektocht, hoe beter. Samen ontstaat er meer. Voor mij wordt dat letterlijk voelbaar als je met elkaar muziek maakt. Hoofd, hart en lijf staan 100% aan en wanneer de band samen in de groove speelt dan genieten we van elkaar en de muziek. Ik hou er van om anderen te laten genieten, iets moois te geven.

Tobias op den Brouw

“De regels kennen om er mee te kunnen spelen”

– Tobias op den Brouw –

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Luisteren

Ik sta voor begrip; meten is weten. Veel onduidelijkheid en de ruis die daar uit komt, had voorkomen kunnen worden met wat meer feitenkennis. Luisteren komt dan ook voor praten (mensen die me kennen zullen zeggen dat ik graag praat). Als die kennis er niet is dan zoeken we die op en als dat onvoldoende snel gaat, dan gaan we ’t experiment aan. In een project heeft iedereen wat te bieden dus de truc is om te zoeken hoe dat er het beste uitkomt. Helderheid, samenwerken, doelgericht werken; dat zijn mijn kernwaarden.

Mijn klanten geven aan geholpen te zijn door de manier waarop ik ze meeneem in de wereld van een managementsysteem. Ik zie snel wat een bedrijf op dit moment succesvol maakt en waar bijvoorbeeld ISO een verbetering kan brengen. Ik neem de werkvloer en directie mee vanuit mijn 20+ jaar (ondernemers)ervaring op gebied van ICT-, procesoptimalisering en managementsytemen.

CertificeringsAdvies Nederland denkt eerst aan de behoefte van onze klanten en past dan de regels van de norm toe. De norm is de ‘lat’: de onderneming en de mensen die daar werken zijn de motivatie. Dat houdt CAN flexibel en toekomstgericht. Elke dag brengt zo weer een nieuwe ontdekking en worden we enthousiast van de veranderingen die we samen kunnen realiseren.

Kenmerkend voor Tobias:

  • Helderheid
  • Samenwerken
  • Doelgericht werken

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!