Adviseur

Stijn Sestig

Mijn naam is Stijn en ben geboren en getogen in Oosterhout (NB). In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden bezig met voetbal of het organiseren van leuke dagjes weg. Ik ben enige tijd geleden afgestudeerd als Integraal Veiligheidskundige aan de Avans Hogeschool in Breda. De belangrijkste kernwaarde die ik hier heb geleerd is integriteit. ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ is hierbij het motto. Deze kernwaarde zal ik uitdragen bij de klant. Vertrouwen is vanuit mijn optiek immers de basis die moet leiden tot mooie resultaten.

Vanuit mijn achtergrond gezien is het logisch dat ik klanten wil begeleiden op weg naar een (bedrijfs)certificering. Dat is echter niet het enige uitgangspunt. Ik wil de organisatie van de klant namelijk vooral bewust maken van de risico’s die er rondom het werk aanwezig zijn en samen met de klant deze risico’s zoveel mogelijk beperken, zodat alle medewerkers elke avond weer ongedeerd naar huis toe gaan.

Stijn Sestig

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

– Stijn Sestig –

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Groei realiseren

Bewustwording speelt binnen mijn functie als ‘Adviseur Veiligheid’ een grote rol. Door hiermee actief aan de slag te gaan binnen een organisatie kan er een veilige werkomgeving gecreëerd worden. Samen met de klant iets bereiken en dat zodanig doen dat de klant er écht iets aan heeft, is wat mij motiveert om te doen wat ik iedere dag doe. Het is mooi om samen met de klant toe te werken naar een doel, zodat er groei gerealiseerd wordt voor de klant.

Ik heb ervoor gekozen om bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) te werken, omdat het een jong bedrijf is met een enorme ambitie. Bij CAN heb ik veel vrijheid om te doen wat ik wil, krijg ik veel vertrouwen en word ik uitgedaagd om daarin mijn verantwoordelijkheid te pakken. Bijscholen en ontwikkelen is iets dat bij CAN hoog in het vaandel staat. Leren van en met elkaar is binnen deze organisatie vanzelfsprekend. Tot slot heb je als medewerker bij CAN veel inspraak, waardoor je ideeën serieus genomen worden en er ook daadwerkelijk iets mee gedaan wordt. Dat alles, in combinatie met de jonge, enthousiaste collega’s maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar het werk ga!

Kenmerkend voor Stijn:

  • Integer
  • Ambitieus
  • Energiek

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!