Manager Opleidingen

Steven Zwarts

Dit standpunt beschrijft mij in het kort als persoon. Aan de hand van mijn standpunt ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om in mijzelf te investeren. Zonder het nemen van risico’s zal je nooit groeien. Alleen mensen die het aandurven om te falen, krijgen de kans om te slagen.

Ik ben afgestudeerd als Integraal Veiligheidskundige aan de hogeschool INHOLLAND en ben werkzaam bij CertificeringsAdvies Nederland als adviseur. In het werk wat ik doe ben ik doelmatig, betrouwbaar en ondernemend. Naast mijn werk beoefen ik een aantal sporten en probeer ik in mijn vrije tijd veel boeken te lezen om mijn kennis te verbreden. Zo kan ik op een ontspannen manier werken aan mijn sociale en ambitieuze eigenschappen.

Steven Zwarts

“Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te nemen”

– Steven Zwarts –

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Doelgericht

Naast mijn ambitie heb ik ook jaren ervaring op het gebied van het adviseren van profit en non-profit organisaties. Met mijn oplossingsgerichtheid, analytische denkvermogen en kritische blik weet ik zeker dat ik van grote waarde kan zijn voor onze klanten. De voldoening die het geeft om een bedrijf verder te helpen en te laten excelleren werkt als doping op mijn ambitie om de beste in mijn vakgebied te worden.

CertificeringsAdvies Nederland past bij mij door de kernwaarden die zij als bedrijf willen uitstralen. Deze passen goed bij mij als persoon. Door betrouwbaar, ondernemend, doelgericht en af en toe eigen wijs te werk te gaan vult CertificeringsAdvies Nederland mij perfect aan en zijn wij samen in staat om onze ambities te verwezenlijken.

Kenmerkend voor Steven:

  • Betrouwbaar
  • Ondernemend
  • Doelgericht

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!