Adviseur

Rob Enzlin

“Eigen fout is goud waard”. Dat is mijn motto waarmee ik dagelijks aan het werk ga, en daarbij vind ik de WAAROM belangrijker dan het WAT, omdat ik denk dat de verbetering zit in het leren van de ervaringen. Een rode draad door mijn leven is het opdoen en doorgeven van kennis op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Mijn omgeving beschrijft me als humoristisch, betrouwbaar, mensgericht, loyaal, leergierig, eerlijk en behulpzaam. In privétijd komt dit tot uiting door mijn inzet voor diverse vrijwilligersorganisaties, zoals Stichting Polvokamp, Polvo Jeugdkampen, Humanitas, Montere Max en OWSV Scyllus. De grote overeenkomst is verbinden en organiseren. Ik ondersteun graag mensen om het beste uit zichzelf te halen, door structuur en veiligheid te bieden zonder de verantwoording over te nemen.

Rob Enzlin

“Eigen fout is goud waard”

– Rob Enzlin –

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Ervaring

Vooral in mijn hobby als duiker kan ik alle facetten gebruiken. Als zelfstandig duiker ben je aangewezen op jezelf en je buddy, terwijl ik in mijn rol als hulp-instructeur zowel jong als oud dezelfde vaardigheden en kennis bij breng, en er zorg voordraag dat het behalve veilig ook leuk is en blijft. Naast duiken, ben ik een fanatiek motorrijder en kan ik erg genieten van de vakanties met mijn gezin.

Na een lange periode binnen een grote brouwerij (Heineken) in diversen functies zoals analist, ICT-er, Productontwikkelaar, Logistiekplanner, Trainer en procesbegeleider te hebben gewerkt heb ik besloten om te beginnen aan een nieuwe carrière. Als Trainer en Veiligheidskundige (MVK) binnen CAN denk ik beide functies te gaan combineren tot een adviseur die over de grens en ‘out of the box’ kan beoordelen. In mijn rol als trainer en/of instructeur heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan opgedaan op het gebied van EHBO, Reanimatie, BHV, VCA en Code 95. Ik neem mijn ervaringen graag mee vanuit de vele projecten die ik heb gedaan om de klanten van CAN naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Kenmerkend voor Rob:

  • Gedreven door kennis
  • Mensgericht
  • Verbinder en organisator

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!