Adviseur

Martijn Jonkers

Ik ben een enthousiaste en leergierige geboren en getogen Veghelaar. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met motorrijden, hockey, reizen en de mensen om mij heen. Ik houd van uitdagingen en zit niet graag stil.

Communiceren en luisteren zijn vaardigheden die ik goed beheers. Twee eigenschappen waarvan ik overtuigd ben dat dit een must is in een rol als adviseur.
Ik werk graag samen met klanten om het optimale uit een uitdaging te halen. Ik ben een doorzetter en zal er alles aan doen om het beoogde doel te behalen. Wanneer ik een organisatie binnenstap is dit altijd met frisse nieuwe blik, dit levert de mooiste resultaten.

De grote diversiteit aan klanten maakt dat geen dag hetzelfde is. Het kijkje in de keuken bij zo veel verschillende bedrijven geeft mij plezier in het werk.
Ik vind de veranderende wereld om ons heen interessant. Ik ben van mening dat door de snelle veranderingen, je als bedrijf ook niet stil kunt blijven staan.

Martijn Jonkers

“De pessimist klaagt over de wind, de optimist verwacht dat die draait en de realist stelt zijn zeilen bij”

– Martijn Jonkers –

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

De klant centraal

Wil je groeien met je organisatie, dan kan een goed opgebouwd managementsysteem daarbij helpen. Een quote die mij is bijgebleven vanuit mijn studietijd is: ‘’De pessimist klaagt over de wind, de optimist verwacht dat die draait en de realist stelt zijn zeilen bij’’. Deze quote past in mijn ogen goed bij de sector waar ik nu in werk. De realist die zijn zeilen bij stelt ziet de meerwaarde van een goed managementsysteem en samen werken met bedrijven die zichzelf willen verbeteren motiveert mij om mijn werk uit te voeren.

De klant staat centraal bij de werkwijze van CertificeringsAdvies Nederland. Onze klanten hebben de wens om een bepaald certificaat te behalen. Het traject doorlopen met de klant, met hen als middelpunt maakt het werk leuk. Je neemt niet letterlijk de norm met ze door, maar je interpreteert de aspecten uit de norm door in gesprek te gaan met zowel directie als de medewerkers van de organisatie. Hierdoor wordt er een managementsysteem opgebouwd dat aansluit bij de werkwijze van het bedrijf.

Kenmerkend voor Martijn:

  • Communiceren en luisteren
  • Enthousiast en leergierig
  • Teamplayer

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!