Adviseur

Laurens Hekkink

Vriendelijk, sociaal en communicatief vaardig zijn drie eigenschappen die mij typeren als persoon. Ik haal er veel plezier uit om bezig te zijn met mensen en/of technologie en dit gaat hand in hand samen met mijn werkzaamheden bij CAN!

In mijn vrije tijd mag ik graag, samen met mijn vriendin, vrienden en/ of familie, een bord- of kaartspel. Aan spellen is dan ook geen gebrek thuis (ca. 80 verschillende spellen). Daarnaast ben ik een groot fan van Formule 1 en zal er dan ook geen race worden overgeslagen bij ons thuis.

Laurens Hekkink

“Je hebt wel iets te verbergen!”

– Laurens Hekkink –

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Meerjarenplan

Door mijn ervaring als Adviseur Informatiebeveiliging en mijn opleiding (HBO-ICT) heb ik kennis van de zakelijke bedrijfsvoering op managementniveau, maar ook inhoudelijk op het gebied van ICT. Dit maakt dat ik in staat ben om inhoudelijke gesprekken over zowel de technische als de zakelijke onderdelen van een organisatie te voeren. Ik merk dat dit voor mij, maar ook voor de klant vaak prettig werkt. Opdrachtgevers verder helpen is iets waar ik veel energie uit haal. Ik zie dit echt als een meerjarenplan waarbij je samen de informatiebeveiliging op niveau brengt én houdt!

Kenmerkend voor Laurens:

  • Informatiebeveiliging specialist
  • HBO ICT
  • Communicatief vaardig

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!