Adviseur

Laurens Eckebus

Ondernemerschap en lef. Twee karaktereigenschappen die mij sterk typeren. Dit zijn ook de twee eigenschappen die mij goed van pas zijn gekomen in mijn jarenlange ervaring als organisatieadviseur, maar ook in het dagelijks leven. In mijn vrije tijd ga ik graag zeilen met mijn catamaran, ook wel de Formule 1 van de zeilsport genoemd, of speel ik een potje tennis.

Mijn drijfveer in mijn werk is het verbeteren van organisaties. Het laten groeien van een organisatie op organisatorisch, financieel en menselijk vlak is een prachtige uitdaging, zeker wanneer zij vastzit in een denkpatroon waardoor groei soms onmogelijk wordt. Ik vind het belangrijk de betrokkenen dat in te laten zien, ook al kan dat soms tot weerstand leiden. Dit is bovendien ook de meerwaarde die ik toevoeg bij mijn klant. Ik ben de adviseur die weerstanden ombuigt en een resultaat levert waar iedereen trots op kan zijn.

Silhouet

‘’Vriendschap die men door geld verkrijgt en niet door grootsheid van geest en nobelheid van karakter, die koopt men, maar bezit men in feite niet.’’

– Laurens Eckebus  –

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Oplossingen realiseren

CertificeringsAdvies Nederland is voor mij de ideale werkgever door de informele cultuur waarin ik mij goed thuis voel. Door kritisch met elkaar om te gaan halen we het beste uit elkaar naar boven en blijven we van elkaar leren. Uiteindelijk allemaal met als doel beter te worden waar we al goed in zijn: oplossingen realiseren.

Kenmerkend voor Laurens:

  • Ondernemend
  • Lef
  • Drive tot verbeteren

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!