HR adviseur

Jessica Ackermans

Als kersverse HR-adviseur bij CAN heb ik de eer om als eerste een HR-rol op mij te nemen binnen de organisatie. Na 5 jaar de complete HR-administratie te hebben gezien bij vorige werkgevers kies ik er nu specifiek voor om een bredere, generieke HR-functie te gaan vervullen. Iets waar ik enorm veel zin in heb! Voor CAN is het een nieuwe rol waardoor er nog mooie stappen te zetten zijn binnen de organisatie. En dat is precies wat ik nou zo leuk vind aan mijn functie.

Jessica Ackermans

“Every good conversation starts with listening“

– Jessica Ackermans –

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Delen van mijn kennis en ervaring

Binnen mijn werk ben ik oprecht geïnteresseerd in de mensen binnen het bedrijf. Wie ben je? Wat doe je? Hoe kunnen we elkaar versterken? Zijn vragen die ik met regelmaat stel.  Door het delen van mijn kennis en ervaring met de organisatie hoop ik CAN de komende jaren te kunnen laten groeien op het gebied van HR.

Ook na werktijd ben ik graag onder de mensen, gezellig eten met familie en vrienden of winkelen zijn dingen die ik graag doe. Daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en zing ik in het weekend in een kerk.

Kenmerkend voor Jessica:

  • Interesse in mensen
  • Teamplayer
  • Leergierig

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!