Adviseur

Ilona Dierijck

Oprecht, leergierig, professioneel, sociaal, integer, betrouwbaar en maatschappelijk betrokken zijn de kernwaarden die mij als persoon typeren.

Naast mijn werk zet ik mij sinds 5 jaar in als zorgvrijwilliger in de lokale hospice, iets waar ik enorm veel energie van krijg. Bewoners, familie en vrienden bijstaan in de laatste levensfase, er onbaatzuchtig zijn voor de ander, dat is een cadeau aan mijzelf.

De diversiteit in dynamiek tussen mens en organisatie heeft altijd mijn interesse gehad en is de aanleiding geweest om mij door de jaren heen verder te verdiepen in arbeid gerelateerde zaken als veiligheid en gezondheid op en rond de werkvloer. Een sociaal veilige werkomgeving creëren waarin eenieder zich veilig voelt en waar respect en integriteit bevorderd worden, een omgeving die voordelen biedt voor zowel werknemers als werkgever.

Silhouet

“Mijn expertise en kennis in het omgaan met werknemers op het gebied van arbo-gerelateerde onderwerpen en mijn betrokkenheid zorgen voor vertrouwelijkheid en laagdrempeligheid met betrekking tot het bespreekbaar maken van problematiek.”

– Ilona Dierijck –

ISO 9001 normkennis training CAN Academy

Arbomanagement

Focus op de ‘menskant’

In mijn werk en aanpak ligt de nadruk vooral op de ‘menskant’ van arboveiligheid. Samen met mijn opdrachtgevers (en vooral haar medewerkers) geef ik vorm en inhoud aan het concretiseren en vertalen van arbomanagement naar de werkvloer. Dit kan via een topdown benadering (vertalen van het bestaande beleid naar de dagelijkse werkprocessen) of via een bottumup benadering (vertalen van de wensen en verwachtingen van medewerkers naar concrete beleidsmaatregelen). Uitgangspunt hierbij is altijd een goede balans tussen Ondernemen (waar staat de onderneming voor?), Mensen (hoe zorg je voor bewustzijn en betrokkenheid?) en Organisatie (hoe worden concrete maatregelen geborgd?).

Kenmerkend voor Ilona:

  • Sociaal
  • Betrouwbaar
  • Maatschappelijk betrokken

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!