Projectmanager

Hans Voets

De titel van het nummer van band Gerry & the Pacemakers, uit 1963 zegt veel voor mij. Op vele voetbalvelden en feestjes wordt het lied door iedereen luidkeels meegezongen. Op 20 maart 2020 werd deze versie van het lied door meer dan 180 radiozenders in meer dan 30 landen tegelijk uitgezonden. De actie was bedoeld om mensen te verenigen tijdens de coronapandemie. Verenigen is wat in mijn DNA zit.

Zowel privé als in mijn vrije tijd ben ik actief met- én voor anderen. Ik hou ervan om met mijn gezin samen dingen te doen. Van een avond bankhangen tot het bezoeken van een festival, samen eten, op vakantie gaan en open met elkaar kletsen. Dit verlengen we graag met vrienden en kennissen.

Ook ben ik vrij actief in het verenigingsleven! Zo ben ik bijvoorbeeld speler en voorzitter van volleybalvereniging VVROOI, organisator van een jaarlijks beachvolleybaltoernooi, actief tijdens de 5-12 periode op school en voor de gemeente, vrijwilliger bij de Zevensprong en jeugdcarnaval én deelnemer van de optocht in Papgat. Daarnaast klus ik graag in- en om mijn huis, maar ook bij onze vrienden en familie.

Hans Voets

“You’ll never walk alone”

– Hans Voets –

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Kansen en mogelijkheden

Kansen en mogelijkheden zorgen voor verbreding. Bij Philips kreeg ik, na het volbrengen van de Philips bedrijfsschool, veel mogelijkheden om kennis op te doen. In de praktijk heb ik kansen gekregen om op verschillende afdelingen te mogen werken in zeer verschillende functies. Ook de mogelijkheid tot avondstudie heb ik aangepakt. 9 jaar lang ging ik ’s avonds en op zaterdag naast het werk naar school. Dat kostte soms wat moeite, maar mogelijkheden moet je aangrijpen.

Later bij Otter-Westelaken heb ik de mogelijkheid gehad om bij veel verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te mogen nemen. Daar was ik druk bezig met kandidaten en werkzoekenden een breed aanbod aan mogelijkheden kunnen bieden op een mooie baan in de techniek. Maar mijn gevoel om wat te kunnen betekenen voor leerlingen/cursisten en bedrijven is altijd blijven knagen. De kans om bij CAN Keurmerksupport/SMO aan de slag te gaan, is daarom natuurlijk een hele mooie vervolgstap.

Mijn rol concreet is dat ik veel bij de bedrijven, leerlingen en scholen zal zijn om te kijken hoe alle partijen elkaar kunnen versterken en hen spiegelen om kansen en mogelijkheden zichtbaar te maken. Ik ga voor ondersteunen, verenigen en synergie! En zoals de titel van het lied al aangeeft “You’ll never walk alone”

Kenmerkend voor Hans:

  • Resultaatgericht
  • Communicatief vaardig
  • Verbinder

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!