ISO 9001

ISO 9001 advies op maat

ISO 9001:2015, de norm voor kwaliteitsmanagement, is een veelgevraagde norm in het bedrijfsleven. CertificeringsAdvies Nederland is een ISO 9001 adviesbureau dat ISO 9001 advies op maat verzorgt. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen bedrijven op weg naar ISO 9001 certificering. Daarbij nemen we niet de norm, maar jouw organisatie als uitgangspunt. Vanuit ons ISO 9001 adviestraject hanteren wij een pragmatische aanpak, zodat je direct aan de slag kunt.

Verbetermanagement met ISO 9001

ISO 9001 wordt vaak gevraagd door opdrachtgevers, bijvoorbeeld voor een aanbesteding. Daarnaast is het een norm die veel wordt gebruikt om interne processen te optimaliseren. Met ISO 9001 toon je als organisatie aan dat je:

  • Voldoet aan de wensen en eisen van je klanten en stakeholders;
  • Voldoet aan de geldende wet- en regelgeving;
  • Inspeelt op kansen en bedreigingen;
  • Als organisatie continu blijft verbeteren.

De ISO 9001 contextanalyse

Met de komst van nieuwe generatie ISO normen, waaronder ISO 9001:2015 is de contextanalyse geïntroduceerd. De ISO 9001 contextanalyse kent een onderverdeling in een stakeholdersanalyse en een risicoanalyse. Door deze zaken in kaart te brengen is het mogelijk om op strategisch niveau beleid vast te stellen op basis van de eisen en wensen van de stakeholders en op basis van de risico’s en kansen in de omgeving (context) van je organisatie om zo je bedrijfsdoelen te realiseren.

Bekijk contextanalyse

Wil je het kwaliteitsmanagement in je organisatie naar een hoger niveau tillen? Lees dan deze 5 tips voor het creëren van intern draagvlak.ISO 9001 adviesbureau met vele mogelijkheden

CertificeringsAdvies Nederland geeft ISO 9001 advies op weg naar een bedrijfscertificering. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor ISO 9001 opleidingen en trainingen, zoals de ISO 9001 cursus normkennis of de ISO 9001 interne audit training. Tot slot bestaat onze dienstverlening uit een stukje outsourcing, waarbij we de interne organisatie ondersteunen en (deels) werk uit handen nemen.

ISO 9001 advies nodig?

CertificeringsAdvies Nederland is jouw partner in certificeren. Als ISO 9001 adviesbureau adviseren en ondersteunen we jouw bedrijf op weg naar een succesvolle certificering. Op pragmatische wijze analyseren wij processen en optimaliseren we deze conform de ISO 9001:2015 richtlijnen. Altijd met oog voor praktijk en resultaat en in samenwerking met jou en je collega’s! Heb je interesse in een ISO 9001 traject of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP