CAN klein bedrijf

VCU certificaat halen voor kleine bedrijven

Snel het VCU certificaat halen als klein bedrijf kan een ingewikkeld project lijken. Dat hoeft niet het geval te zijn! CertificeringsAdvies Nederland (CAN) klein bedrijf maakt snel en voordelig VCU certificeren voor kleine bedrijven mogelijk! Wij adviseren op hoofdlijnen, jij geeft het advies vorm in je bedrijf. Kies je gewenste pakket en je kunt direct aan de slag!

VCU CKB
CAN - Fenne over de RI&E in de praktijk

Snel en voordelig het VCU certificaat halen?

Start vandaag nog!

Wil je snel en voordelig het VCU certificaat halen voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan en ga vandaag nog aan de slag! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

De voordelen

Snel het VCU certificaat halen voor kleine bedrijven

Een bewezen aanpak die werkt!

 • Snel het VCU certificaat halen: Je kiest een pakket en je behaalt op korte termijn je VCU certificaat.
 • Voordelig: Je komt niet voor onverwachte kosten te staan. Je kiest een betaalbaar pakket en weet waar je aan toe bent!
 • Praktisch: Je weet wat je kunt verwachten door een pakket te kiezen dat aansluit bij jouw behoeften. Praktisch, duidelijk en resultaatgericht!
 • Persoonlijk: Ons uitgangspunt is jouw bedrijf. Jij wilt certificeren? Wij maken het mogelijk!
VCU CKB 2

Onze pakketten

Wil je het VCU certificaat halen? Kies dan het pakket dat bij jou past:

VCU BRONSVCU ZILVERVCU GOUD
€ 895,-€ 1.995,-Offerte op maat
Compleet systeem met voorbeeldprocedures, templates en formulierenCompleet systeem met voorbeeldprocedures, templates en formulierenInventarisatie van jouw wensen
Een instructiebezoek van onze adviseurInhoudelijke begeleiding door onze adviseurVolledige begeleiding op maat door onze adviseur*
Plan van aanpak voor jouw organisatie voor verdere implementatieImplementatie aanpassen aan jouw werkwijze en dagelijkse praktijkOp maat schrijven/inrichten van het veiligheidssysteem
Een vaste adviseur als aanspreekpunt*Bewaking VCU project met concrete actielijstenOptimaliseren en implementeren van procedures
Uitvoering interne audit (op belangrijkste systeemonderdelen en praktijk)Projectbewaking met concrete actielijsten
Begeleiding bij directiebeoordelingBegeleiding bij directiebeoordeling
Een vaste adviseur als aanspreekpuntUitvoering interne audit
Begeleiding tijdens certificeringsaudit (indien gewenst)
Een vaste adviseur als aanspreekpunt
€ 895,-€ 1.995,-Offerte op maat
Vraag aanVraag aanVraag aan
* Eventuele extra begeleiding op uurbasis

Snel het VCU certificaat halen?

Stappenplan VCU certificaat halen klein bedrijf

Hieronder een beknopt stappenplan voor het behalen van een VCU certificaat als klein bedrijf:

 • Stap 1: Kies het pakket dat het beste bij jou past. Vervolgens komen wij snel met elkaar in contact. Zo maken we het mogelijk om op zeer korte termijn aan de slag te gaan.
 • Stap 2: De VCU norm doorlopen. Het is belangrijk om te weten wat de VCU norm van je vraagt. Daarom nemen we de norm eerst samen met je door en geven we je praktische tips.
 • Stap 3: Een VCU handboek opstellen. Hierin worden alle risico’s en bijbehorende beheersmaatregelen verwerkt die van toepassing zijn binnen jouw organisatie. Wij stellen het handboek zodanig op, dat het ook praktisch te gebruiken is en echt meerwaarde biedt. We nemen namelijk jouw organisatie als uitgangspunt. Zo haal je uiteindelijk het meeste uit je VCU certificering.
 • Stap 4: NEN 4400 integreren. Het bezit van een NEN 4400 certificaat is verplicht voor VCU. Met NEN 4400 toon je namelijk aan dat je organisatie haar financiële zaken op orde heeft, wel zo handig voor potentiële opdrachtgevers. Wij ondersteunen je met het behalen van NEN 4400 en integreren dit ook gelijk in het VCU handboek.
 • Stap 5: VIL-VCU training. VIL-VCU is een persoonscertificering die behaald moet worden door alle intercedenten volgens de eisen van VCU. Om te zorgen dat iedereen in jouw organisatie VIL-VCU haalt, verzorgen wij een VIL-VCU training.
 • Stap 6 De VCU interne audit. Wij zullen een afspraak maken voor de interne audit. Zo weet je dat je goed voorbereid bent voor de uiteindelijke certificeringsaudit.
 • Stap 7: De VCU certificering. Na het succesvol doorlopen van de certificeringsaudit zal je het VCU certificaat behalen.
Stappenplan Contextanalyse 9001 voor kleine organisatie
Bedrijfsveiligheid

Snel aan de slag!

VCU certificaat behalen voor kleine bedrijven

Een VCU certificering helpt jouw organisatie om je uitzendkrachten aantoonbaar gezond en veilig te laten werken. Om deze reden wordt het VCU certificaat steeds vaker als vereiste gesteld door opdrachtgevers aan uitzendbureaus. Voor VCA gecertificeerde organisaties is het zelfs verplicht om uitzendpersoneel alleen in te huren bij uitzendorganisaties die in het bezit zijn van een VCU certificaat.

Wat kost VCU?

De kosten voor snel VCU certificeren

Het bezit van een VCU certificaat voor uitzendbureaus wordt steeds vaker als voorwaarde door opdrachtgevers gevraagd. Het is daarom belangrijk om aantoonbaar te kunnen maken dat jouw organisatie de veiligheid en gezondheid van haar uitzendkrachten serieus neemt. Veel uitzendbureaus hebben echter het gevoel dat dit ingewikkeld is, maar dat is niet het geval!

Wat zijn de kosten voor VCU certificering voor kleine bedrijven? Niet onbelangrijk! Bij CAN klein bedrijf bieden we complete pakketten voor elk budget.

 • Brons (€ 895,-): Je kiest ervoor om het zelf te doen! Aan de hand van een voorbeeld en een instructiegesprek met onze adviseur.
 • Zilver (€ 1.995,-): We begeleiden je richting een efficiënte aanpak van het traject!
 • Goud (offerte op maat): Het gehele traject uitbesteden? Of juist behoefte aan specifieke begeleiding? Vrijblijvende offerte op maat!
De RI&E kosten

Onze aanpak per pakket

Bij de door jou gekozen VCU bedrijfscertificering kies je een pakket naar wens. Wat kun je verwachten bij welk pakket?

CAN klein bedrijf

Snel VCU certificeren zonder gedoe

Snel het VCU certificaat behalen voor kleine bedrijven? Dat kan via CAN klein bedrijf. CAN klein bedrijf is onderdeel van CertificeringsAdvies Nederland (CAN), een ambitieus en groeiend MKB-adviesbureau. Wij begeleiden kleine bedrijven op een snelle en voordelige manier naar een VCU certificering toe. We zorgen ervoor dat het certificeringstraject eenvoudig en praktisch blijft. Op die manier maken we snel VCU certificeren voor kleine bedrijven mogelijk door concrete en transparante begeleiding te bieden. Middels onze pakketten weet je vooraf namelijk exact waar je aan toe bent. CAN klein bedrijf: scherpe tarieven, praktische oplossingen en gegarandeerd succes!

Veiligheidsladder audit

Veelgestelde vragen over het halen van het VCU certificaat voor kleine bedrijven

Regelmatig krijgen wij vragen over het snel VCU certificeren voor kleine bedrijven. Hieronder de meest gestelde vragen én antwoorden voor je op een rij gezet:

Richtlijnen CAN klein bedrijf

Om wat beter af te kaderen wanneer je als klein bedrijf in aanmerking komt voor een goud, zilver of brons pakket bij een bepaalde certificering, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

 • Je organisatie bestaat maximaal uit 15 fte (inclusief ingehuurde ZZP’ers);
 • Er is maximaal één vaste kantoorlocatie;
 • Er is sprake van een eenvoudige en overzichtelijke bedrijfsvoering. Bij twijfel gaan we hierover met elkaar in gesprek, zodat bepaald kan worden of hier daadwerkelijk sprake van is;
 • Je organisatie is in bezit van een actuele en getoetste risico-inventarisatie en evaluatie (RIE). Mocht dit niet het geval zijn, dan kan CertificeringsAdvies Nederland dit tegen meerprijs verzorgen.

Snel VCU certificeren?

Wij helpen je snel en voordelig op weg!

Snel VCU certificeren voor kleine bedrijven: CAN klein bedrijf maakt het mogelijk! We helpen je snel en voordelig op weg. Vraag een offerte aan of kom direct in contact met CAN klein bedrijf en start vandaag nog met jouw VCU traject!