CAN klein bedrijf

VCA* voor kleine bedrijven

Snel VCA 1 ster behalen als klein bedrijf kan een ingewikkeld project lijken. Dat hoeft niet het geval te zijn! CertificeringsAdvies Nederland (CAN) klein bedrijf maakt snel en voordelig VCA* behalen voor kleine bedrijven mogelijk! Wij adviseren op hoofdlijnen, jij geeft het advies vorm in je bedrijf. Kies je gewenste pakket en je kunt direct aan de slag!

VCA 1 ster CKB
CAN - Fenne over de RI&E in de praktijk

Snel en voordelig VCA 1 ster behalen?

Start vandaag nog!

Wil je snel en voordelig het VCA 1 certificaat behalen voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan en ga vandaag nog aan de slag! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

De voordelen

Snel VCA* voor kleine bedrijven

Een bewezen aanpak die werkt!

 • Snel VCA 1 ster behalen: Je kiest een pakket en je behaalt op korte termijn je VCA 1 ster certificaat.
 • Voordelig: Je komt niet voor onverwachte kosten te staan. Je kiest een betaalbaar pakket en weet waar je aan toe bent!
 • Praktisch: Je weet wat je kunt verwachten door een pakket te kiezen dat aansluit bij jouw behoeften. Praktisch, duidelijk en resultaatgericht!
 • Persoonlijk: Ons uitgangspunt is jouw bedrijf. Jij wilt certificeren? Wij maken het mogelijk!
VCA 1 ster

Onze pakketten

Wil je het VCA 1 ster certificaat behalen? Kies dan het pakket dat bij jou past:

VCA* BRONSVCA* ZILVERVCA* GOUD
€ 895,-€ 1.995,-Offerte op maat
Compleet systeem met voorbeeldprocedures, templates en formulierenCompleet systeem met voorbeeldprocedures, templates en formulierenInventarisatie van jouw wensen
Een instructiebezoek van onze adviseurInhoudelijke begeleiding door onze adviseurVolledige begeleiding op maat door onze adviseur*
Plan van aanpak voor jouw organisatie voor verdere implementatieImplementatie aanpassen aan jouw werkwijze en dagelijkse praktijkOp maat schrijven/inrichten van het veiligheidssysteem
Een vaste adviseur als aanspreekpunt*Bewaking VCA 1 ster project met concrete actielijstenOptimaliseren en implementeren van procedures
Uitvoering interne audit (op belangrijkste systeemonderdelen en praktijk)Projectbewaking met concrete actielijsten
Begeleiding bij directiebeoordelingBegeleiding bij directiebeoordeling
Een vaste adviseur als aanspreekpuntUitvoering interne audit
Begeleiding tijdens certificeringsaudit (indien gewenst)
Een vaste adviseur als aanspreekpunt
€ 895,-€ 1.995,-Offerte op maat
Vraag aanVraag aanVraag aan
* Eventuele extra begeleiding op uurbasis

Snel VCA* behalen?

Stappenplan VCA 1 ster klein bedrijf

Hieronder een beknopt stappenplan voor het behalen van een VCA 1 ster certificaat als klein bedrijf:

 • Stap 1: Kies het pakket dat het beste bij jou past. Vervolgens komen wij snel met elkaar in contact. Zo maken we het mogelijk om op zeer korte termijn aan de slag te gaan.
 • Stap 2: De VCA norm doorlopen. Het is belangrijk om te weten wat de VCA 1 ster norm van je vraagt. Daarom nemen we de norm eerst samen met je door en geven we je praktische tips.
 • Stap 3: Een VCA handboek opstellen. Hierin worden alle risico’s en bijbehorende beheersmaatregelen verwerkt die van toepassing zijn binnen jouw organisatie. Wij stellen het handboek zodanig op, dat het ook praktisch te gebruiken is en echt meerwaarde biedt. Zo haal je uiteindelijk het meeste uit je VCA 1 ster certificering.
 • Stap 4: Een afspraak voor de interne audit. Dit ter voorbereiding op de certificering.
 • Stap 5: De certificering voor VCA 1 ster, door een onafhankelijke Certificerende Instantie (CI).
Tekort aan Veiligheidskundige MKB
CAN VCA Helm

Snel aan de slag!

VCA 1 ster voor kleine bedrijven

Een VCA 1 ster certificering helpt jouw organisatie om veilig en gezond te werken met oog op mens en milieu. Niet voor niets dat het steeds vaker als vereiste wordt gesteld door opdrachtgevers tijdens aanbestedingen. VCA laat organisaties bewust nadenken over de risico’s omtrent veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) die zich voordoen op de werkvloer en over maatregelen om deze risico’s zo klein mogelijk te maken. Deze dienen vervolgens zo effectief mogelijk geïmplementeerd te worden in de bedrijfsprocessen.

Bij VCA 1 ster gaat het over organisaties waarbij de werkzaamheden op de werkvloer monodisciplinair, niet complex en klein van omvang zijn.

Wat kost VCA 1 ster?

De kosten voor snel VCA 1 ster certificeren

Het bezit van een VCA certificaat voor bedrijven wordt steeds vaker als voorwaarde voor een opdracht of aanbesteding gevraagd. Het is daarom belangrijk om aantoonbaar te kunnen maken dat jouw organisatie in haar werkzaamheden rekening houdt met veiligheid, gezondheid en milieu. Veel bedrijven hebben echter het gevoel dat dit ingewikkeld is, maar dat is niet het geval!

Wat zijn de kosten voor VCA 1 ster voor kleine bedrijven? Niet onbelangrijk! Bij CAN klein bedrijf bieden we complete pakketten voor elk budget

 • Brons (€ 895,-): Je kiest ervoor om het zelf te doen! Aan de hand van een voorbeeld en een instructiegesprek met onze adviseur.
 • Zilver (€ 1.995,-): We begeleiden je richting een efficiënte aanpak van het traject!
 • Goud (offerte op maat): Het gehele traject uitbesteden? Of juist behoefte aan specifieke begeleiding? Vrijblijvende offerte op maat!
De RI&E kosten

Onze aanpak per pakket

Bij de door jou gekozen bedrijfscertificering kies je een pakket naar wens. Wat kun je verwachten bij welk pakket?

CAN klein bedrijf

Snel VCA* certificeren zonder gedoe

Snel VCA 1 ster behalen voor kleine bedrijven? Dat kan via CAN klein bedrijf. CAN klein bedrijf is onderdeel van CertificeringsAdvies Nederland (CAN), een ambitieus en groeiend MKB-adviesbureau. Wij begeleiden kleine bedrijven op een snelle en voordelige manier naar een VCA 1 ster certificering toe. We zorgen ervoor dat het certificeringstraject eenvoudig en praktisch blijft. Op die manier maken we snel VCA 1 ster certificeren voor kleine bedrijven mogelijk door concrete en transparante begeleiding te bieden. Middels onze pakketten weet je vooraf namelijk exact waar je aan toe bent. CAN klein bedrijf: scherpe tarieven, praktische oplossingen en gegarandeerd succes!

Veiligheidsladder audit

Veelgestelde vragen over VCA 1 ster voor kleine bedrijven

Regelmatig krijgen wij over snel VCA 1 ster behalen voor kleine bedrijven vragen. Hieronder de meest gestelde vragen én antwoorden voor je op een rij gezet:

Richtlijnen CAN klein bedrijf

Om wat beter af te kaderen wanneer je als klein bedrijf in aanmerking komt voor een goud, zilver of brons pakket bij een bepaalde certificering, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

 • Je organisatie bestaat maximaal uit 15 fte (inclusief ingehuurde ZZP’ers);
 • Er is maximaal één vaste kantoorlocatie;
 • Er is sprake van een eenvoudige en overzichtelijke bedrijfsvoering. Bij twijfel gaan we hierover met elkaar in gesprek, zodat bepaald kan worden of hier daadwerkelijk sprake van is;
 • Je organisatie is in bezit van een actuele en getoetste risico-inventarisatie en evaluatie (RIE). Mocht dit niet het geval zijn, dan kan CertificeringsAdvies Nederland dit tegen meerprijs verzorgen.

Snel VCA 1 ster certificeren?

Wij helpen je snel en voordelig op weg!

Snel VCA 1 ster certificeren voor kleine bedrijven: CAN klein bedrijf maakt het mogelijk! We helpen je snel en voordelig op weg. Vraag een offerte aan of kom direct in contact met CAN klein bedrijf en start vandaag nog met jouw VCA 1 ster traject!