CAN klein bedrijf

VCA** voor kleine bedrijven

Snel VCA** (2 sterren) behalen als klein bedrijf kan een ingewikkeld project lijken. Dat hoeft niet het geval te zijn! CertificeringsAdvies Nederland (CAN) klein bedrijf maakt snel en voordelig VCA 2 sterren behalen voor kleine bedrijven mogelijk! Wij adviseren op hoofdlijnen, jij geeft het advies vorm in je bedrijf. Kies je gewenste pakket en je kunt direct aan de slag!

VCA 2 sterren CKB
CAN - Fenne over de RI&E in de praktijk

Snel en voordelig VCA 2 sterren behalen?

Start vandaag nog!

Wil je snel en voordelig het VCA** certificaat behalen voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan en ga vandaag nog aan de slag! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

De voordelen

Snel VCA 2 sterren voor kleine bedrijven

Een bewezen aanpak die werkt!

 • Snel VCA 2 sterren behalen: Je kiest een pakket en je behaalt op korte termijn je VCA 2 sterren certificaat.
 • Voordelig: Je komt niet voor onverwachte kosten te staan. Je kiest een betaalbaar pakket en weet waar je aan toe bent!
 • Praktisch: Je weet wat je kunt verwachten door een pakket te kiezen dat aansluit bij jouw behoeften. Praktisch, duidelijk en resultaatgericht!
 • Persoonlijk: Ons uitgangspunt is jouw bedrijf. Jij wilt certificeren? Wij maken het mogelijk!
VCA twee sterren CKB 2

Onze pakketten

Wil je het VCA 2 sterren certificaat behalen? Kies dan het pakket dat bij jou past:

VCA** BRONSVCA** ZILVERVCA** GOUD
€ 895,-€ 2.495,-Offerte op maat
Compleet systeem met voorbeeldprocedures, templates en formulierenCompleet systeem met voorbeeldprocedures, templates en formulierenInventarisatie van jouw wensen
Een instructiebezoek van onze adviseurInhoudelijke begeleiding door onze adviseurVolledige begeleiding op maat door onze adviseur*
Plan van aanpak voor jouw organisatie voor verdere implementatieImplementatie aanpassen aan jouw werkwijze en dagelijkse praktijkOp maat schrijven/inrichten van het veiligheidssysteem
Een vaste adviseur als aanspreekpunt*Bewaking VCA 2 sterren project met concrete actielijstenOptimaliseren en implementeren van procedures
Uitvoering interne audit (op belangrijkste systeemonderdelen en praktijk)Projectbewaking met concrete actielijsten
Begeleiding bij directiebeoordelingBegeleiding bij directiebeoordeling
Een vaste adviseur als aanspreekpuntUitvoering interne audit
Begeleiding tijdens certificeringsaudit (indien gewenst)
Een vaste adviseur als aanspreekpunt
€ 895,-€ 2.495,-Offerte op maat
Vraag aanVraag aanVraag aan
* Eventuele extra begeleiding op uurbasis

Snel VCA 2 sterren behalen?

Stappenplan VCA 2 sterren klein bedrijf

Hieronder een beknopt stappenplan voor het behalen van een VCA 2 sterren certificaat als klein bedrijf:

 • Stap 1: Kies het pakket dat het beste bij jou past. Vervolgens komen wij snel met elkaar in contact. Zo maken we het mogelijk om op zeer korte termijn aan de slag te gaan.
 • Stap 2: De VCA norm doorlopen. Het is belangrijk om te weten wat de VCA 2 sterren norm van je vraagt. Daarom nemen we de norm eerst samen met je door en geven we je praktische tips.
 • Stap 3: Een VCA handboek opstellen. Hierin worden alle risico’s en bijbehorende beheersmaatregelen verwerkt die van toepassing zijn binnen jouw organisatie. Wij stellen het handboek zodanig op, dat het ook praktisch te gebruiken is en echt meerwaarde biedt. Zo haal je uiteindelijk het meeste uit je VCA 2 sterren certificering.
 • Stap 4: Een afspraak voor de interne audit. Dit ter voorbereiding op de certificering.
 • Stap 5: De certificering voor VCA 2 sterren, door een onafhankelijke Certificerende Instantie (CI).
Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland
CAN VCA Helm

Snel aan de slag!

VCA 2 sterren voor kleine bedrijven

Een VCA 2 sterren certificering helpt jouw organisatie om veilig en gezond te werken met oog op mens en milieu. Niet voor niets dat het steeds vaker als vereiste wordt gesteld door opdrachtgevers tijdens aanbestedingen. VCA laat organisaties bewust nadenken over de risico’s omtrent veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) die zich voordoen op de werkvloer en over maatregelen om deze risico’s zo klein mogelijk te maken. Deze dienen vervolgens zo effectief mogelijk geïmplementeerd te worden in de bedrijfsprocessen.

Bij VCA 2**, in tegenstelling tot VCA*, gaat het over organisaties waarbij de werkzaamheden multidisciplinair, vrij complex en vrij groot zijn. VCA 2 sterren is ook het VCA certificaat dat benodigd is wanneer er wordt gewerkt met onderaannemers.

Wat kost VCA 2 sterren?

De kosten voor snel VCA** certificeren

Het bezit van een VCA certificaat voor bedrijven wordt steeds vaker als voorwaarde voor een opdracht of aanbesteding gevraagd. Het is daarom belangrijk om aantoonbaar te kunnen maken dat jouw organisatie in haar werkzaamheden rekening houdt met veiligheid, gezondheid en milieu. Veel bedrijven hebben echter het gevoel dat dit ingewikkeld is, maar dat is niet het geval!

Wat zijn de kosten voor VCA 2 sterren voor kleine bedrijven? Niet onbelangrijk! Bij CAN klein bedrijf bieden we complete pakketten voor elk budget

 • Brons (€ 895,-): Je kiest ervoor om het zelf te doen! Aan de hand van een voorbeeld en een instructiegesprek met onze adviseur.
 • Zilver (€ 2.495,-): We begeleiden je richting een efficiënte aanpak van het traject!
 • Goud (offerte op maat): Het gehele traject uitbesteden? Of juist behoefte aan specifieke begeleiding? Vrijblijvende offerte op maat!
De RI&E kosten

Onze aanpak per pakket

Bij de door jou gekozen bedrijfscertificering kies je een pakket naar wens. Wat kun je verwachten bij welk pakket?

CAN klein bedrijf

Snel VCA 2 sterren certificeren zonder gedoe

Snel VCA 2 sterren behalen voor kleine bedrijven? Dat kan via CAN klein bedrijf. CAN klein bedrijf is onderdeel van CertificeringsAdvies Nederland (CAN), een ambitieus en groeiend MKB-adviesbureau. Wij begeleiden kleine bedrijven op een snelle en voordelige manier naar een VCA 2 sterren certificering toe. We zorgen ervoor dat het certificeringstraject eenvoudig en praktisch blijft. Op die manier maken we snel VCA 2 sterren certificeren voor kleine bedrijven mogelijk door concrete en transparante begeleiding te bieden. Middels onze pakketten weet je vooraf namelijk exact waar je aan toe bent. CAN klein bedrijf: scherpe tarieven, praktische oplossingen en gegarandeerd succes!

Interne audit

Veelgestelde vragen over VCA 2 sterren voor kleine bedrijven

Regelmatig krijgen wij over snel VCA** behalen voor kleine bedrijven vragen. Hieronder de meest gestelde vragen én antwoorden voor je op een rij gezet:

Richtlijnen CAN klein bedrijf

Om wat beter af te kaderen wanneer je als klein bedrijf in aanmerking komt voor een goud, zilver of brons pakket bij een bepaalde certificering, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

 • Je organisatie bestaat maximaal uit 15 fte (inclusief ingehuurde ZZP’ers);
 • Er is maximaal één vaste kantoorlocatie;
 • Er is sprake van een eenvoudige en overzichtelijke bedrijfsvoering. Bij twijfel gaan we hierover met elkaar in gesprek, zodat bepaald kan worden of hier daadwerkelijk sprake van is;
 • Je organisatie is in bezit van een actuele en getoetste risico-inventarisatie en evaluatie (RIE). Mocht dit niet het geval zijn, dan kan CertificeringsAdvies Nederland dit tegen meerprijs verzorgen.

Snel VCA** certificeren?

Wij helpen je snel en voordelig op weg!

Snel VCA 2 sterren certificeren voor kleine bedrijven: CAN klein bedrijf maakt het mogelijk! We helpen je snel en voordelig op weg. Vraag een offerte aan voor het gewenste pakket of kom direct in contact met CAN klein bedrijf en start vandaag nog met jouw VCA 2 sterren traject!