CAN klein bedrijf

Snel een RI&E opstellen

De risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) is voor vrijwel iedere organisatie verplicht. Tijd om aan de slag te gaan dus. Wij helpen je met snel een RI&E opstellen voor jouw organisatie. Met behulp van het Plan van Aanpak kun je daarna direct actie ondernemen om je risico’s te verkleinen of weg te nemen. Het resultaat: betere veiligheid en gezondheid op de werkvloer.

Snel een RI&E opstellen
Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Snel een RI&E opstellen?

Start vandaag nog!

Heb jij hulp nodig met het opstellen van een RI&E? Vraag direct een offerte aan en ga vandaag nog aan de slag! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Een snelle start van

Het RI&E traject

Met een RI&E voldoe je aan de geldende arbeidsomstandigheden wetgeving voor het inzichtelijk maken en beperken van de risico’s omtrent de gezondheid en veiligheid op de werkvloer. De Arbo-RI&E toont aan dat je als werkgever voldoet aan de eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden. CAN klein bedrijf helpt je met het snel opstellen van een RI&E. Een aantal voordelen:

  • Je voldoet aan wettelijke richtlijnen
  • Je krijgt inzicht in de gezondheids- en veiligheidsrisico’s
  • Kostenbesparing door minder ziekteverzuim en ongevallen
  • Een relatief lage investering in vergelijking met het riskeren van boetes
Onze aanpak: organisatie

Weet waar je aan toe bent

RI&E kosten

Aangezien je hoe dan ook verplicht bent om een RI&E op te stellen, is het belangrijk om je opties in kaart te brengen. Je zou de RI&E zelf kunnen opstellen. Je moet dan echter wel iemand in huis hebben die hier genoeg kennis en kunde voor heeft. Daarnaast kost het deze persoon ook tijd die van de primaire werktijd afgaat. Kies je voor het uitbesteden van de RI&E bij CAN klein bedrijf, dan weet je vooraf waar je aan toe bent. Aan de hand van jouw situatie ontvang je een offerte. De kosten van de RI&E zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren.

Veiligheidsbewustzijn investering

Een RI&E opstellen

Met behulp van CAN klein bedrijf

Wij kunnen je snel een eenvoudig helpen met het opstellen van de RI&E. Onze adviseurs nemen jouw organisatie als uitgangspunt en helpen je met het verbeteren van de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Vraag een offerte aan voor jouw bedrijf en ontdek de mogelijkheden!

CAN klein bedrijf voordelen

Voorwaarden CAN klein bedrijf

Voorwaarden CAN klein bedrijf

  • Je organisatie bestaat maximaal uit 15 fte (inclusief ingehuurde ZZP’ers);
  • Er is maximaal één vaste kantoorlocatie;
  • Er is sprake van een eenvoudige en overzichtelijke bedrijfsvoering. Bij twijfel gaan we hierover met elkaar in gesprek, zodat bepaald kan worden of hier daadwerkelijk sprake van is;
  • Je organisatie is in bezit van een actuele en getoetste risico-inventarisatie en evaluatie (RIE). Mocht dit niet het geval zijn, dan kan CertificeringsAdvies Nederland dit tegen meerprijs verzorgen;
  • De opdrachtsom wordt minimaal twee weken voor aanvang van het traject gefactureerd en dient voordat de eerste afspraak plaatsvindt in zijn geheel betaald te zijn;
  • Extra noodzakelijke kosten (denk aan parkeerkosten, verblijfskosten ed.) worden, na akkoord, 100% in rekening gebracht op nacalculatie.

Snel een RI&E opstellen?

Wij helpen je snel en voordelig op weg!

Hulp nodig bij het opstellen van een RI&E? CAN klein bedrijf maakt het mogelijk! We helpen je snel en voordelig op weg. Vraag een offerte aan of kom direct in contact met CAN klein bedrijf en start vandaag nog met jouw traject!