CAN klein bedrijf

ISO 9001 voor kleine bedrijven

Snel ISO 9001 certificeren als klein bedrijf kan een ingewikkeld project lijken. Dat hoeft niet het geval te zijn! CertificeringsAdvies Nederland (CAN) klein bedrijf maakt snel en voordelig ISO 9001 certificeren voor kleine bedrijven mogelijk! Wij adviseren op hoofdlijnen, jij geeft het advies vorm in je bedrijf. Kies je gewenste pakket en je kunt direct aan de slag!

CAN klein bedrijf snel certificeren
Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Snel en voordelig certificeren?

Start vandaag nog!

Wil je snel en voordelig ISO 9001 behalen voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan en ga vandaag nog aan de slag! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

De voordelen

Snel ISO 9001 voor kleine bedrijven

Een bewezen aanpak die werkt!

 • Snel ISO 9001 certificeren: Je kiest een pakket en binnen een werkdag kun je al aan de slag. In ca. 3 maanden behaal je de certificering!
 • Voordelig: Je komt niet voor onverwachte kosten te staan. Je kiest een betaalbaar pakket en weet waar je aan toe bent!
 • Praktisch: Je weet wat je kunt verwachten door een pakket te kiezen dat aansluit bij jouw behoeften. Praktisch, duidelijk en resultaatgericht!
 • Persoonlijk: Ons uitgangspunt is jouw bedrijf. Jij wilt certificeren? Wij maken het mogelijk!
iso-9001-checklist

Onze ISO 9001 pakketten

Wil je ISO 9001 implementeren? Kies het pakket dat bij je past:

ISO 9001 BRONSISO 9001 ZILVERISO 9001 GOUD
€ 995,-€ 2.995,-Offerte op maat
Compleet systeem met voorbeeldprocedures, templates en formulierenCompleet systeem met voorbeeldprocedures, templates en formulierenInventarisatie van jouw wensen
Een instructiebezoek van onze adviseurInhoudelijke begeleiding door onze adviseurVolledige begeleiding op maat door onze adviseur*
Plan van aanpak voor jouw organisatie voor verdere implementatieImplementatie aanpassen aan jouw werkwijze en dagelijkse praktijkOp maat schrijven/inrichten van het kwaliteitssysteem
Een vaste adviseur als aanspreekpunt*Bewaking ISO 9001 project met concrete actielijstenOptimaliseren en implementeren van procedures
Uitvoering interne audit (op belangrijkste systeemonderdelen en praktijk)Projectbewaking met concrete actielijsten
Begeleiding bij directiebeoordelingBegeleiding bij directiebeoordeling
Een vaste adviseur als aanspreekpuntUitvoering interne audit
Begeleiding tijdens certificeringsaudit (indien gewenst)
Een vaste adviseur als aanspreekpunt
€ 995,-€ 2.995,-Offerte op maat
Vraag aanVraag aanVraag aan
* Eventuele extra begeleiding op uurbasis

Snel ISO 9001 certificeren?

Stappenplan ISO 9001 klein bedrijf

Hieronder een beknopt stappenplan voor wanneer je snel ISO 9001 certificeren wilt als klein bedrijf:

 • Stap 1: Kies je gewenste pakket. We komen snel met elkaar in contact en maken het mogelijk om op zeer korte termijn aan de slag te gaan.
 • Stap 2: Uitvoeren van de ISO 9001 contextanalyse. Samen met jou bekijken we hoe je voldoet aan de eisen en wensen van belanghebbenden en hoe je omgaat met risico’s.
 • Stap 3: Opbouwen managementsysteem. Op basis van relevante informatie uit de contextanalyse, zetten we een ISO 9001 managementsysteem op. Gewoon digitaal, natuurlijk!
 • Stap 4: Een afspraak voor de interne audit. Dit ter voorbereiding op de certificering.
 • Stap 5: Certificering door een onafhankelijke Certificerende Instantie (CI).
CAN klein bedrijf voordelen
Handtekst-is-ISO-9001-verplicht

Snel aan de slag!

ISO 9001 certificering voor kleine bedrijven

Ook voor kleine bedrijven is ISO 9001 certificering geen overbodige luxe! Met het ISO 9001:2015 certificaat toon je aan opdrachtgevers en klanten aan dat je voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Tevens toon je hiermee aan in te spelen op kansen en bedreigingen en dat het continu verbeteren van processen gewaarborgd is. Ook is ISO 9001 een veelgebruikte norm om processen te optimaliseren in de organisatie. Vanuit de ISO 9001:2015 norm wordt gekeken naar de organisatie en de context (stakeholders, risico’s, en kansen) waarin de organisatie functioneert. Op basis van deze context worden vervolgens zaken vastgelegd in een managementsysteem. Je behaalt het ISO 9001:2015 certificaat snel en praktisch via CAN klein bedrijf door te kiezen voor één van onze pakketten.

De RI&E kosten

Wat kost ISO 9001?

Snel ISO 9001 certificeren

Tegenwoordig is een ISO 9001 certificaat steeds vaker voorwaarde voor een opdracht of aanbesteding. Het is belangrijk dat je de kwaliteit van je organisatie aan kunt tonen. Veel ondernemers hebben het gevoel dat dit ingewikkeld is en juist dat beeld is niet juist!

Wat zijn de kosten van ISO 9001 certificering voor kleine bedrijven? Niet onbelangrijk! Bij CAN klein bedrijf bieden we complete pakketten voor elk budget.

 • Brons: Je kiest ervoor om het zelf te doen! Aan de hand van een voorbeeld en een instructiegesprek met onze adviseur.
 • Zilver: We begeleiden je richting een efficiënte aanpak van het traject!
 • Goud: Het gehele traject uitbesteden? Of juist behoefte aan specifieke begeleiding? Vrijblijvende offerte op maat!

Onze aanpak per pakket

Bij de door jou gekozen bedrijfscertificering kies je een pakket naar wens. Wat kun je verwachten bij welk pakket?

CAN klein bedrijf

Snel ISO 9001 certificeren zonder gedoe

Snel ISO 9001 certificeren voor kleine bedrijven? Dat kan via CAN klein bedrijf. CAN klein bedrijf is onderdeel van CertificeringsAdvies Nederland (CAN), een ambitieus en groeiend MKB-adviesbureau. Wij begeleiden kleine bedrijven op een snelle en voordelige manier naar een ISO 9001 certificering toe. We zorgen ervoor dat het certificeringstraject eenvoudig en praktisch blijft. Op die manier maken we snel ISO 9001 certificeren voor kleine bedrijven mogelijk door concrete en transparante begeleiding te bieden. Middels onze pakketten weet je vooraf namelijk exact waar je aan toe bent. CAN klein bedrijf: scherpe tarieven, praktische oplossingen en gegarandeerd succes!

Stappenplan Contextanalyse 9001 voor kleine organisatie

Veelgestelde vragen over ISO 9001 voor kleine bedrijven

Regelmatig krijgen wij over snel ISO 9001 certificering voor kleine bedrijven vragen. Hieronder de meest gestelde vragen én antwoorden voor je op een rij gezet:

Richtlijnen CAN klein bedrijf

Om wat beter af te kaderen wanneer je als klein bedrijf in aanmerking komt voor een goud, zilver of brons pakket bij een bepaalde certificering, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

 • Je organisatie bestaat maximaal uit 15 fte (inclusief ingehuurde ZZP’ers);
 • Er is maximaal één vaste kantoorlocatie;
 • Er is sprake van een eenvoudige en overzichtelijke bedrijfsvoering. Bij twijfel gaan we hierover met elkaar in gesprek, zodat bepaald kan worden of hier daadwerkelijk sprake van is;
 • Je organisatie is in bezit van een actuele en getoetste risico-inventarisatie en evaluatie (RIE). Mocht dit niet het geval zijn, dan kan CertificeringsAdvies Nederland dit tegen meerprijs verzorgen.

Snel ISO 9001 certificeren?

Wij helpen je snel en voordelig op weg!

Snel ISO 9001 certificeren voor kleine bedrijven: CAN klein bedrijf maakt het mogelijk! We helpen je snel en voordelig op weg. Vraag een offerte aan of kom direct in contact met CAN klein bedrijf en start vandaag nog met jouw ISO 9001 traject!