CAN klein bedrijf

Budget certificeren voor kleine bedrijven

Wil jij je bedrijf certificeren met een vooraf bepaald budget? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben pakketten beschikbaar om succesvol te certificeren. Afhankelijk van je budget kies je voor het pakket dat het beste aansluit bij jouw gewenste ondersteuning bij de meest gekozen normen. Of je nu op zoek bent naar ISO 9001, VCA*, VCA**, VCU óf het uitvoeren van een risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E), voor elke certificering hebben we pakketten beschikbaar voor jouw budget!

Budget certificeren klein bedrijf-2
Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Snel en voordelig certificeren?

Start vandaag nog!

Wil je budget certificeren voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan en ga vandaag nog aan de slag! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

De mogelijkheden

Certificeren met een vast budget? Het kan!

Certificeringen worden steeds vaker verplicht gesteld voor opdrachtgevers, of het is een eis bij aanbestedingen. Hoe je het of went ook keert, het behalen van een certificering kost hoe dan ook tijd en geld. Als bedrijf ga je waarschijnlijk op zoek naar de meest snelle en gemakkelijke manier om te certificeren. Daarnaast wil je ook grip houden op de kosten die ermee gepaard gaan. Om die reden vind je bij ons pakketten met een vaste prijs, zodat je voorafgaand aan het traject weet waar je aan toe bent. In welke situatie je bedrijf ook zit, je kunt voor elk budget certificeren, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Budget certificeren-2

CAN klein bedrijf

Maakt budget certificeren mogelijk

Dankzij onze certificeringspakketten met vaste prijzen, kom jij niet voor onverwachte kosten te staan. We bieden drie verschillende pakketten aan, namelijk:

  • Brons: voor het laagste budget certificeren door zelf je bedrijf op niveau te brengen met door ons aangeboden handvaten. Een compleet handboek en/of managementsysteem én een instructiegesprek met één van onze adviseurs is inbegrepen.
  • Zilver: je bedrijf wordt tegen een vaste prijs begeleid naar een efficiënte certificeringsaanpak. Eén van onze adviseurs als vast aanspreekpunt, de uitvoering van de interne audit en implementatie aangepast op jouw werkwijze is inbegrepen.
  • Goud: na het in kaart brengen van jouw wensen en behoeften ontvang je een offerte op maat. Je hebt hierbij de keuze om het gehele traject uit te besteden of specifieke begeleiding te krijgen. Projectbewaking met concrete actielijsten, begeleiding bij de certificeringsaudit en begeleiding op maat is inbegrepen.
Kosten ziekteverzuim

Onze pakketten

Snel certificeren tegen een vaste prijs? Kies het pakket dat bij je past:

BRONSZILVERGOUD
Compleet systeem met voorbeeldprocedures, templates en formulierenCompleet systeem met voorbeeldprocedures, templates en formulierenInventarisatie van jouw wensen
Een instructiebezoek van onze adviseurInhoudelijke begeleiding door onze adviseurVolledige begeleiding op maat door onze adviseur*
Plan van aanpak voor jouw organisatie voor verdere implementatieImplementatie aanpassen aan jouw werkwijze en dagelijkse praktijkOp maat schrijven/inrichten van het kwaliteitssysteem
Een vaste adviseur als aanspreekpunt*Bewaking project met concrete actielijstenOptimaliseren en implementeren van procedures
Uitvoering interne audit (op belangrijkste systeemonderdelen en praktijk)Projectbewaking met concrete actielijsten
Begeleiding bij directiebeoordelingBegeleiding bij directiebeoordeling
Een vaste adviseur als aanspreekpuntUitvoering interne audit
Begeleiding tijdens certificeringsaudit (indien gewenst)
Een vaste adviseur als aanspreekpunt
* Eventuele extra begeleiding op uurbasis

Waarom certificeren?

De waarde voor jouw bedrijf

Kwaliteit staat voor ons hoog in het vaandel. We focussen op het kwalitatief verbeteren van jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat jij de vruchten plukt van jouw certificering, tegen het door jou gekozen budget. Onze adviseurs spelen hierin een belangrijke rol. Ze gaan snel, praktisch en persoonlijk te werk en nemen jouw organisatie als uitgangspunt. Heb jij een certificering op het oog of wil je meer weten over de inhoud van de pakketten, de mogelijkheden of wil je gewoon eens sparren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

CAN klein bedrijf voordelen

Veelgestelde vragen over budget certificeren voor kleine bedrijven

Regelmatig krijgen wij over budget certificeren  voor kleine bedrijven vragen. Hieronder de meest gestelde vragen én antwoorden voor je op een rij gezet:

Voorwaarden CAN klein bedrijf

Voorwaarden CAN klein bedrijf

  • Je organisatie bestaat maximaal uit 15 fte (inclusief ingehuurde ZZP’ers);
  • Er is maximaal één vaste kantoorlocatie;
  • Er is sprake van een eenvoudige en overzichtelijke bedrijfsvoering. Bij twijfel gaan we hierover met elkaar in gesprek, zodat bepaald kan worden of hier daadwerkelijk sprake van is;
  • Je organisatie is in bezit van een actuele en getoetste risico-inventarisatie en evaluatie (RIE). Mocht dit niet het geval zijn, dan kan CertificeringsAdvies Nederland dit tegen meerprijs verzorgen;
  • De opdrachtsom wordt minimaal twee weken voor aanvang van het traject gefactureerd en dient voordat de eerste afspraak plaatsvindt in zijn geheel betaald te zijn;
  • Extra noodzakelijke kosten (denk aan parkeerkosten, verblijfskosten ed.) worden, na akkoord, 100% in rekening gebracht op nacalculatie.

Budget certificeren?

Wij helpen je snel en voordelig op weg!

Budget certificeren voor kleine bedrijven: CAN klein bedrijf maakt het mogelijk! We helpen je snel en voordelig op weg. Vraag een offerte aan of kom direct in contact met CAN klein bedrijf en start vandaag nog met jouw traject!