CAN klein bedrijf

Snel certificeren als klein bedrijf?

Snel certificeren hoeft niet ingewikkeld te zijn! Wil je snel en voordelig een bedrijfscertificaat halen? Bij CAN klein bedrijf ben je aan het juiste adres! VCA, VCU, ISO 9001 certificeren en/of de RI&E inregelen? Je kiest het gewenste pakket bij de certificering en kunt direct aan de slag!

CAN klein bedrijf snel certificeren

Snel certificeren klein bedrijf

De voordelen

Een bewezen aanpak die werkt!

  • Snel certificeren: Je kiest een pakket en binnen een werkdag kun je al aan de slag met je certificering!
  • Voordelig: Je komt niet voor onverwachte kosten te staan. Je kiest een pakket en weet waar je aan toe bent!
  • Praktisch: Je weet vooraf wat je kunt verwachten door een pakket te kiezen dat aansluit bij je wensen. Praktisch, duidelijk en resultaatgericht!
  • Persoonlijk: Ons uitgangspunt is jouw bedrijf. Jij wilt certificeren? Wij maken het mogelijk. Op betrokken wijze met een persoonlijke adviseur.
CAN klein bedrijf voordelen

Daarom!

Snel certificeren klein bedrijf

Snel certificeren als klein bedrijf? Dat kan via CAN klein bedrijf. Wij begeleiden bedrijven op een snelle en voordelige manier naar een bedrijfscertificaat toe. Middels onze praktische en persoonlijke aanpak zorgen we voor een succesvolle certificering zonder onnodig gedoe en ballast.

Preventiemedewerker taken

Ons uitgangspunt: Snel certificeren als klein bedrijf hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij bieden daarom complete pakketten aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan! Snel certificeren tegen scherpe tarieven, met behulp van praktische oplossingen. Succes gegarandeerd!

KAM-handboek voorbeeld

Onze aanpak per pakket

Bij de door jou gekozen bedrijfscertificering (VCA, VCU, ISO 9001) kies je een pakket naar wens. Wat kun je verwachten bij welk pakket?

CAN klein bedrijf

Snel certificeren zonder gedoe!

CAN klein bedrijf is onderdeel van CertificeringsAdvies Nederland (CAN), een ambitieus en groeiend MKB-adviesbureau. Wij zorgen ervoor dat een certificeringstraject op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu eenvoudig en praktisch blijft. Met CAN klein bedrijf maken we snel certificeren voor kleine bedrijven mogelijk door concrete en transparante begeleiding te bieden. Middels onze pakketten weet je vooraf exact waar je aan toe bent. Scherpe tarieven, praktische oplossingen en gegarandeerd succes!

Stappenplan Contextanalyse 9001 voor kleine organisatie

Richtlijnen CAN klein bedrijf

Om wat beter af te kaderen wanneer je als klein bedrijf in aanmerking komt voor een goud, zilver of brons pakket bij een bepaalde certificering, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

  • Je organisatie bestaat maximaal uit 15 fte (inclusief ingehuurde ZZP’ers);
  • Er is maximaal één vaste kantoorlocatie;
  • Er is sprake van een eenvoudige en overzichtelijke bedrijfsvoering. Bij twijfel gaan we hierover met elkaar in gesprek, zodat bepaald kan worden of hier daadwerkelijk sprake van is;
  • Je organisatie is in bezit van een actuele en getoetste risico-inventarisatie en evaluatie (RIE). Mocht dit niet het geval zijn, dan kan CertificeringsAdvies Nederland dit tegen meerprijs verzorgen.

Snel certificeren?

Wij helpen je snel en voordelig op weg!

Snel VCA*, VCA**, VCU, ISO 9001 certificeren en/of de RI&E behalen? Wij helpen je snel en voordelig op weg. Vraag een offerte aan of kom direct in contact met CAN klein bedrijf!