Klantcase: Van Nieuwpoort Groep

“Wat ons erg aanspreekt is het feit dat de communicatie heel makkelijk is. We hebben altijd één vast aanspreekpunt en als er iets is, dan wordt alles keurig geregeld.”

Klantcase van Nieuwpoort groep pand
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

“Actualisatie bij BHV en EHBO is erg belangrijk”, aldus Jan van de Gevel, KAM-coördinator op het gebied van veiligheid en milieu bij de Van Nieuwpoort Groep. Om die visie kracht bij te zetten volgt het bedrijf jaarlijks een Incompany training ‘BHV herhaling’ via CertificeringsAdvies Nederland. Jan van de Gevel: “Het wordt altijd netjes geregeld!”

Een compleet productenpakket voor de bouw

Van Nieuwpoort, van origine een zand- en grindonderneming, is door de jaren heen flink gegroeid met depots door heel Nederland. Inmiddels is het bedrijf actief in bouwgrondstoffen, betonmortel, (prefab) beton- en EPS-producten. Zo wordt een compleet productenpakket voor de bouw geboden.

Incompany training: “Netjes geregeld”

Van Nieuwpoort is al jarenlang tevreden klant bij CertificeringsAdvies Nederland (voorheen SOVO Opleiding en Advies). Jan van de Gevel licht toe: “Ieder jaar wordt er netjes contact opgenomen vanuit Linda, opleidingsadviseur bij CertificeringsAdvies Nederland, voor onze cursus ‘BHV herhaling’. Na het offertetraject gaat Linda voor ons aan de slag. Op die manier kunnen onze mensen jaarlijks hun opleiding volgen. Het wordt altijd netjes geregeld!”

De BHV cursus bij Van Nieuwpoort  wordt gevolgd door personeel van het hoofdkantoor en iedereen die daaraan gerelateerd is. Jan van de Gevel: “We kiezen altijd voor een Incompany training bij ons op locatie. Op die manier komt de hele groep op hetzelfde moment bij elkaar. Dat is prettig, want zo is het een kwestie van één keer organiseren.”

Een vast aanspreekpunt met korte lijntjes

“Wat ons erg aanspreekt bij CertificeringsAdvies Nederland is het feit dat de communicatie heel makkelijk is. We hebben altijd één vast aanspreekpunt en als er iets is, dan wordt alles keurig geregeld. Het lijntje is erg kort, wat erg prettig werkt, want zo kan er snel geschakeld worden”, aldus Jan van de Gevel.

Jan van de Gevel vervolgt: “De mensen die de BHV cursus leiden moeten mijns inziens vakbekwaam zijn. Zij moeten weten waar ze het over hebben en moeten de cursisten nieuwe dingen bijbrengen, dat is belangrijk. Het is mooi dat dit gecombineerd wordt met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Het is aan de cursusleider om van het geheel iets leuks te maken. De mensen die vanuit Van Nieuwpoort de opleidingen hebben gevolgd, zijn nog altijd tevreden over hetgeen dat hen geboden is. Dus ook op dat punt wordt goed werk geboden!”

Cursusaanbod BHV trainingen

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

BHV incompany training op maat?

Vraag direct een offerte aan!

  • Snel contact
  • Vrijblijvend
  • Op maat

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields