Klantcase: Van Dillen Bouwgroep

Van Dillen Bouwgroep; "Ze keken naar wat we nodig hadden en wisten dit te vertalen naar een VCA examentraining op maat, op onze locatie".

VCA voor bedrijven
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

 Van Dillen Bouwgroep kent zijn bestaan sinds 1724 en is van aannemersbedrijf uitgegroeid tot bouwbedrijf van formaat met meerdere disciplines. Men kan bij van Dillen Bouwgroep terecht voor ver- en nieuwbouw, ontwerp, renovatie en service- en mutatieonderhoud. Tevens beschikken ze over een eigen Timmerfabriek en Prefabfabriek. Met ruim 130 medewerkers verdeeld over 5 werkmaatschappijen staat veilig werken hoog in het vaandel bij van Dillen Bouwgroep. Harry Plaizier, medeverantwoordelijk voor opleidingen en trainingen binnen Van Dillen Bouwgroep vertelt over zijn ervaringen met de VCA- examentrainingen georganiseerd door de CAN Academy.

Vaste partner

“We kennen CertificeringsAdvies al een langere tijd en zijn zeer tevreden over eerdere uitgevoerde trajecten op het gebied van veiligheid waardoor zij inmiddels onze vaste partner zijn op het gebied van certificeringen’ vertelt Harry. ‘Door de coronacrisis lagen bij ons de opleidingen even stil, waardoor we eind 2020 ineens een hele grote groep medewerkers tegelijk moesten trainen op het gebied van VCA. Het is fijn dat de CAN Academy op zo’n moment met je meedenkt. Ze kijken naar wat we nodig hadden en wisten dit te vertalen naar een examentraining op maat, op onze eigen locatie” geeft Harry aan.

Training op maat bij Van Dillen Bouw

“Veel van onze jongens zijn ‘bouwvakkers’, zij kijken enorm op tegen scholingsdagen zoals deze. Gelukkig wist CAN hier raad mee en heeft een VCA-examentraining met aansluitend het VCA-examen weten te realiseren van slechts 3 uur praktijkles. Dit maakt het behapbaar voor onze medewerkers. Doordat het een training op onze eigen locatie was (incompany) koste het onze medewerkers geen kostbare reistijd, erg prettig! Tevens bood de incompany training als voordeel dat er vooral eigen voorbeelden werden gebruikt tijdens de training, dit maakt het voor iedereen nóg sprekender” vertelt Harry.

Steuntje in de rug

”Je krijgt van tevoren een boek wat je moet doornemen, de examentraining is een prettig en ondersteunend vervolg hierop” vult Erik aan, cursist bij de VCA-examentraining van de CAN Academy. ”Dankzij de training had ik echt dat laatste steuntje in de rug’’ vertelt Erik.

”Na de training zien we dan ook een zeer hoog slagingspercentage van 99%, daar zijn we best een beetje trots op’’ vertelt Harry. ”We krijgen de certificaten na afloop netjes toegestuurd en weten dat we een partner hebben die voor ons klaar staat voor de toekomst, dat is erg prettig” besluit Harry zijn verhaal.

Nieuwe call-to-action

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Bekijk trainings-aanbod VCA!

En ontdek de mogelijkheden.

  • Breed aanbod
  • Flexibel
  • Op maat

Maandelijks op de hoogte blijven

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields